INTRERUPERE C.I.C PENTRU 2 ZILE

INTRERUPERE C.I.C PENTRU 2 ZILE | Autor: iulia_30

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca exista o "portita"sa nu intrerup c.i.c daca am o colaborare doar de 2 zile cu o institutie bugetara(in aceasta institutie lucrez).Am un concert si chiar nu vreau sa intrerup ca mai apoi sa astept 2 luni sa-mi vina indemnizatia.Ma poate ajuta cineva?

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Stie cineva daca exista o "portita"sa nu intrerup c.i.c daca am o colaborare doar de 2 zile cu o institutie bugetara(in aceasta institutie lucrez).Am un concert si chiar nu vreau sa intrerup ca mai apoi sa astept 2 luni sa-mi vina indemnizatia.Ma poate ajuta cineva?

Maria

Problema este ss nu iei bani, aici trebuie gasita portita (de ex., primesti onorariul cand termini CIC).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Dar despre articolul asta ce spuneti http://www.gandul.info/news/mamele-au-salariu-regulat-isi-pot-pastra-indemnizatia-crestere-c-259672

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca ar fi o pozitie corecta. Mi se pare anormala reducerea dreptului unui om de a castiga simultan o suma de bani ocazionala.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Deci sa inteleg ca nu am alta posibilitate.

Maria

Mergi la inceput

Citat:

Dar despre articolul asta ce spuneti http://www.gandul.info/news/mamele-au-salariu-regulat-isi-pot-pastra-indemnizatia-crestere-c-259672

Maria

Zicem ca este o poveste frumoasa scrisa acum aproape 4 ani.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri.Maine merg sa rezolv problema.

Maria

Mergi la inceput

Exista o "portita"pentru cine este interesat.

Maria

Mergi la inceput

Citat:

Exista o "portita"pentru cine este interesat.

Maria

Spune-o aici, sa invatam cu totii!

Mergi la inceput

nu stiu daca pot sa scriu aici chiar tot,dar legea lasa "portite".

Maria

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu daca pot sa scriu aici chiar tot,dar legea lasa "portite".

Maria

Daca legea lasa portite, inseamna ca-i legal - deci de ce nu ne-ai spune si noua, care nu le-am vazut?

In mod limpede, orice venit profesional supus impozitului pe venit suspenda indemnizatia. Ce poti primi sunt doar alte sume/beneficii care nu rezulta din desfasurarea EFECTIVA a unei activitati profesionale (respectiv bonuri cadou, premiul de 8 martie, Craciun, participatii la profit, dividende etc).

Deci - daca exista si alta varianta, ar fi bine s-o afle toata lumea, poate foloseste cuiva.

Mergi la inceput