INTRERUPERE C.I.C PENTRU 2 ZILE
Stie cineva daca exista o "portita"sa nu intrerup c.i.c daca am o colaborare doar de 2 zile cu o institutie bugetara(in aceasta institutie lucrez).Am un concert si chiar nu vreau sa intrerup ca mai apoi sa astept 2 luni sa-mi vina indemnizatia.Ma poate ajuta cineva?
Maria
Raspunsuri
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Stie cineva daca exista o "portita"sa nu intrerup c.i.c daca am o colaborare doar de 2 zile cu o institutie bugetara(in aceasta institutie lucrez).Am un concert si chiar nu vreau sa intrerup ca mai apoi sa astept 2 luni sa-mi vina indemnizatia.Ma poate ajuta cineva? ![]() Maria |
Problema este ss nu iei bani, aici trebuie gasita portita (de ex., primesti onorariul cand termini CIC).
iulia_30 spune:
Dar despre articolul asta ce spuneti http://www.gandul.info/news/mamele-au-salariu-regulat-isi-pot-pastra-indemnizatia-crestere-c-259672
Maria
marius spune:
Cred ca ar fi o pozitie corecta. Mi se pare anormala reducerea dreptului unui om de a castiga simultan o suma de bani ocazionala.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui iulia_30 Dar despre articolul asta ce spuneti http://www.gandul.info/news/mamele-au-salariu-regulat-isi-pot-pastra-indemnizatia-crestere-c-259672 Maria |
Zicem ca este o poveste frumoasa scrisa acum aproape 4 ani.
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui iulia_30 Exista o "portita"pentru cine este interesat. ![]() Maria |
Spune-o aici, sa invatam cu totii!
Mediajust spune:
citat din mesajul lui iulia_30 Maria |
Daca legea lasa portite, inseamna ca-i legal - deci de ce nu ne-ai spune si noua, care nu le-am vazut?
In mod limpede, orice venit profesional supus impozitului pe venit suspenda indemnizatia. Ce poti primi sunt doar alte sume/beneficii care nu rezulta din desfasurarea EFECTIVA a unei activitati profesionale (respectiv bonuri cadou, premiul de 8 martie, Craciun, participatii la profit, dividende etc).
Deci - daca exista si alta varianta, ar fi bine s-o afle toata lumea, poate foloseste cuiva.