Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 9
blue_flower spune:
Salutare la fete,
Am incercat sa tin pasul cu voi citind toate postarile, dar m-am pierdut. Sunteti haioase rau.
Nu am retinut insa unde e Libra, ce a facut, in ce zi e, cand face punctia.
Voi stiti?
Am intrat in 30 de sapt. Trebuie sa imi schimb semnatura.
29+ 
Mona40 spune:
Vin si eu fete cu o autocaracterizare
http://s750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/
sper ca se vede ceva..
Mona
:)
danny1 spune:
maine va trimit linkul.poate descoperiti bebei si la alte zodii.ca eu sunt acasa si linkul e salvat la servici.
mayan,te iteleg perfect ca si eu am un temperament "tigros".tocami ce am avut aseara un "show incendiar "cu sotul.saracul,el e iepure.deci,il mananc cu fulgi cu tot.

mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Mona40 spune:
fete,
ziceti si la baba, cum postati voi numai poza dorita...cu photobucket?
ca la mine se insira toata pagina aia oribila...
Dati si la baba o mana de ajutor tehnic...
ca la altele nu am nevoie
.....
Mona
:)
galliciana spune:
mona,
, e f bine, draga noastra babuta!!
blue, pupam bb alex!
astept inca o minune in viata mea!!!
babyblue spune:
buna seara fete dragi!
la multi ani galliciana si blueflower!
mona, libra? in ce stadiu va aflati cu FIV-ul? promit sa citesc din urma, dar nu am avut timp.
ce s a intamplat cu menics?
luminita imi pare rau pt Z1, am vazut listuta....
mayan, tu faci torturile alea? trebuie sa ma inveti si pe mine ca nu stiu sa fac decat clatite.
amy ce mai faci?
ada?
va pup toate si sa ma scuze cele pe care le-am uitat sa le mentionez.
va sarut pe toate.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
ada29 spune:
Salutare cucuiete
Pana vine Galli cu tortul cu lamaie va servesc eu cu Milka de pe cursor,cica daca mananci o bucata ajungi in Alpi,eu o las pt.rev,ma da pacatoasa rau Milka asta,nu m-a lasat sa ma loghez sa vorbesc si eu cu frumoasele...
Am citit din urma si am ramas cu urmatoarele,barza iar s-a imbatat si la anul merge la tigri,fluturi,pisici si porci?!
da' cu porcii ce aveti bre..
Mayan,esti delicioasa
Multumim.
Ne gandim si la Brunadria pana maine ce se externeaza(oare ii si spune cate oo bune are?)si la Libra si la Mona

Eu in zodiacul chinezesc(
)is copacul
sau cred ca ala-i floralu' dar nu asta-i important,pt.cine vrea sa asculte;
http://www.trilulilu.ro/oceanflower1/418e2595f402ef
Salut TOATA trupa,
guzelnico spune:
Foarte sensibila melodia, Ada.
P.S. Imi povestesti si mie ce a postat Mayan?![]()
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Salutare la fete, Am incercat sa tin pasul cu voi citind toate postarile, dar m-am pierdut. Sunteti haioase rau. Nu am retinut insa unde e Libra, ce a facut, in ce zi e, cand face punctia. Voi stiti? Am intrat in 30 de sapt. Trebuie sa imi schimb semnatura. ![]() 29+ ![]() |
Daaaaaa! Eu stiu!
Libra a fost azi la controlul de Z9 in Bucuresti. Pe la pranz era deja in drum spre casa. Are 12 ousoare, data punctiei ne-o va spune ea cand vine. _
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot