Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Sar'na de tratatie
Ia zi, cum petreci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

dragele mele, plecam imediat in oras, sa mancam ceva!
nu stiu daca ne ciocnim mai tz, daca nu, maine!!!
tomorrow is another day!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce chef ati tras p aici de m am si trezit de cap
eu sunt tot in spital, tare rau mi a fost, acu m am dezmeticit, nu ma lasa acasa pana maine!!
galli sarbatorita noastra sa ti dea d zeu cel mai frumos dar inc urand!!
nico ce combinatie ai facut tu acolo de nume
monalisa bravo pt oole!! sunt mm nu cm
va pup te toate toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Heeeiiiii, Bruni, bine te-ai ... dezmeticit!
Ti-a fost rau de la anestezie, nu-i asa? Stiu ca nu-i draguta ideea, dar, daca o elimini , esti ca noua.
Te simti mai usurica?
Ai aflat pe cate Brunici au tabarat Brunocii ?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Heeeiiiii, Bruni, bine te-ai ... dezmeticit!
Ti-a fost rau de la anestezie, nu-i asa? Stiu ca nu-i draguta ideea, dar, daca o elimini , esti ca noua.
Te simti mai usurica?
Ai aflat pe cate Brunici au tabarat Brunocii ?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

nico inca nu am aflat nimic, doar mi a spus intrusul ca a zis dr ca a fost ok si ca ovarele imi iau foc de la atata productie!!
tipa cu care eram in salon a plecat la 11h00, eu innoptez aici ca le am facut la astia spectacol si nu cred ca ma uita repede, mi a fost tare rau si am avut caderi majore de tensiune!!am si lesinat, asa tot tacamul
acuma sunt mai bine , astept vesti dimineata de la laborator!!
sper , macar de acuma sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Uofff mai bruna. Mie mi-o lua inima la trap de au decuplata aia sonorul de la monitorul cardiac si in final mi-au scos dracia de pe degetel (aia care monitoriza plusul). las ca a trecut si scopul a fost tare nobil.
Gauricile sunt bine, nu ma mai dor si am facut eu un calcul aseara nico, raportat la ziua cand ai facut tu laparo si cand ai...prestat prima oara si mi-a iesit bine. Asa ca am prestat incetisor.
Bv Monicuto de ousoare.
gascuta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

La 2 saptamani fara o zi.
Pe mine m-a chemat la control dupa 2 saptamani. Pe tine te-au chemat dupa o sapt si ti-au scos firele.
Au inceput sa-mi cada cojitele, se inmoaie f bine la dusut si pot sa ma cosmetizez usor. Inca e rosior in jurul gauricilor dar cred ca se vor vindeca dragut. Nu va fi nevoie de piercing.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

eu innoptez aici ca le am facut la astia spectacol si nu cred ca ma uita repede, mi a fost tare rau si am avut caderi majore de tensiune!!am si lesinat, asa tot tacamul
acuma sunt mai bine , astept vesti dimineata de la laborator!!
sper , macar de acuma sa fie ok

Te inteleg perfect. Si organismul meu se revolta cand ma rascolesc doctorii prin interior.
Daca deja te simti mai bine, gata, ai scapat.
Ti-au bagat o perfuzie cu niste vitamine?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Ada, execut intocmai, raportez ca am venit de la dinter, am dintii pregatiti pt. Marea Ovulatie

Galli, uitasem sa-ti urez ce era mai important> sa vina minunea pe care o astepti la semnatura!!!!

Bruni, bine ca ai scapat, bine ca are cineva grija de tine si nu te-au trimis acasa, bine ca ati scos ce era bun de imperecheat... o sa fie bine!

Mona, felicitari pt. oute!!!!! (cat despre dr.... iti mai face punctie ?)

Pupici, tre sa ma sui iar in trenul "Nicolae Iorga" sau "Mihai Eminescu" asa ceva...

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Libra, drum bun si sa revii cu rezultate grasane. Iti tinem pumnii stransi- stransi.
Sa ne anunti cand faci punctia, ca venim si cu tine.
Noi o sa-l luam pe "Aurel Vlaicu" .

_

Mergi la inceput