Copilasi de Iulie - August 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Si eu ma mir mereu cat de socati sunt oamenii pt ca eu zambesc foarte mult si sunt singura. Cu toate kkturile mele, eu dimineata zambesc pe strada
![]()
Mitzu, sa va fie de bie iesirea si sa o repetati curand 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mitzura spune:
A, da, vremea a fost oribila. Asta m-ar deranja si pe mine, ca sunt tare meteo-sensibila.
Si intr-adevar, am observat lucrul asta nu doar la oamenii din Anglia, ci din orice alta tara occidentala. Sunt mai senini, mai lipsiti de griji, si au asa o pace interioara care li se vede pe fata. In plus mi se par mai eleganti si mai ingrijiti.
kim222 spune:
pe de alta parte cu siguranta, asezarea balcanica, comunismul si alti 20 de ani minunati si-au pus amprenta asupra fizionomiei si personalitatii romanilor..
carmenp spune:
condoleante
| Citat: |
| citat din mesajul lui roberta04 Incerc de dimineata sa va scriu, mi-e sufletul atat de pustiit, aseara a murit bunica mea si sufar ca un caine... E atat de ciudata viata asta, te chinui o viata sa faci pe altii oameni ca la sfarsit sa rasufle multi usurati ca ti s-a terminat chinul... Imi cer scuze ca va scriu de astea dar nu am cui sa ma plang... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
philip spune:
rob, sincere condoleante.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
szivarvany spune:
Haideti sa va pun un vidiou
cu o cantareata, in limbi straine ![]()
Andreea de Pupi, unde ai fugit ? Ce-ti fac feciorii frumosi, tu cum esti cu oboselile ?

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
philip spune:
daria, sunt pe aici.
super vedeta ta, nu numai ca-i frumoasa dar e si talentata.
sunt mai bine cu oboseala, numai ca dau dintr-o raceala in alta, N a facut zilele trecute 6 luni, nici nu-mi vine sa cred ce trece timpul...P cu scoala, asteapta cu nerabdare cele 2 saptamanai de vacanta de Craciun. na, si sa va fac in ciuda, pe 15 decembrie cica au un program de Craciun, el n-a mai avut asa ceva la gradi unde a mers cand era mai mic. anyway, vom vedea ce si cum.
ne mutam in Oklahoma si nu gasim casa, asa ca-s prinsa rau cu asta.
pupici
am vazut baietii lui gabi si casa, f f misto.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
roxanaz spune:
Robi, condoleantele mele cele mai sincere.
Mitzu, pupici copiilor! poze de la londra??
Andreea de pupi&nicholas spor la gasit casa!
sa aveti o seara placuta!
polux spune:
Robi condoleante.
Ma duc sa vad poze, ca sa ma inveselesc, caci sunt intr-o stare de cacao...dar asa sunt de obicei inainte de sarbatori. Plus ceva tensiuni adiacente...dar trece...totul trece, numai ca depinde ce lasa in urma.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
ce craciun, la noi vine primavara
. glumesc, dar vremea a fost tare calda in ultimul timp. chiar ii spuneam ieri lui Oliv ca parca e acum 20 de ani ![]()
ieri am bifat de pe lista mosului Bakurack-ul (ahahaha am luat-o razna), mai am de gasit 2 bakugani.. problema e ca pe ei nu scrie numele si eu nu ii cunosc.. mari probleme ![]()
Evei vreau sa ii iau un puzzle din acela de lemn cu sunete de animalute si altele.
ma duc la gatit, azi am program administrativ.
o zi excelenta tuturor!