Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza
MULTA sanatate tuturor
Am aranjat si eu pe aici alea-alea ca diseara sa le pot planta in geam ca azi mergem la bp la Mc si mai am atatea de facut.

Sa aveti o seara linistita si un darnic

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon dimine !
Hehe, cuscrelo dearest, imi place cind mi se fac complimenteee !! Nu am o reteta anume, cred ca oboseala la max si nestatul o secunda fac minuni, cel putin in cazul meu, se pare !
Daria, mamicule, ce faci pe acilea la 5 dimineata ?! Nu ai somn ??
Tu si cu mine ce ne-am trezit la ore dastea criminale, io avusei program distractivo - cultural de gatit la bucatarie, ca venii socrela pe la noi si nu numa de asta, dar frigideru era saracu gol ca pomu de craciun inainte de decorare, hihii ! Acu stau linistita, pot veni si musafiri, ca avem de mincare pentru o armata !
Mitz, inca o data sanatate muuulta, ma gindesc la tine sa fie totul ok !
Si pupici si sanatate multa tuturor ! Sa aveti o seara frumoasa si moshu sa va aduca multe cadouri !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..la noi iar a venit Mosu..ne-a adus un pistol..saracul copil nu mai pricepe nika..io ii spusesem ca vine maine dimineata
Alice arati super! Ai parul ondulat? Gizmo este leit tu!!

Mergi la inceput

Kim, ce bine e de Luca Inseamna ca e foarte cuminte daca vine de atatea ori MoshMikulash

Mandra e cu taxu la plimbari prin magazine, sa vedem daca mai tine minte ceva din instructaj
Iar eu ma autorapotez si declar ca dupa 8 ani de incercari, mi-a reusit cascavalul pane (deh, am vazut in sfarsit ca iegzista cascaval expre pt pane care sa nu se balegareasca ).

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Daria felicitari atunci daca de 8 ani incerci!,,him,hi daca era dupa cumintenie nu trebuia sa primeasca decit un bat!..Giulik este la shopping!

Mergi la inceput

Da, a revenit. Mnoah asta e, a fost iar o plimbare scurta desi mereu imi fac planuri marete cat e ea plecata. Nici mancarea n am terminat-o
Si da, in sfarsit a ales ce a vrut Pana acum imi zicea mie ... si mereu ii spuneam sa vb cu taxu si-mi zicea ca nu-i vine Si-a ales o HeeloKitty de plush si matusha noastra de suflet i-a luat-o pe Jasmin
Fugim sa ne echipam ,pupam trupa

Si io tre` sa iau o bota asa considera Giulik desi cum am uitat, i-am zis ca l-am rugat pe Mosh sa o ierte. A insistat sa-i aduca totusi o bota mnoah cum voi face, nu ma intrebati ...

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..am terminat de facut bradul,de aranjat casa si..de facut sarmale...acu' am adormit cupilu si astept sa vina tacsu de la servici ca sa plec la shoping ca trebuie sa mai iau cadou de mosh Nicolae pentru finutza si pentru bona
Mitzu cum mai sunteti azi?
Liliana ce mai faci,cum te mai simti?... vezi ca esti tare restanta la poze
Daria felicitari pentru perseverentza...meii vezi ca exista cascaval pane care se face in 3 minute,cam scump da' merita....scurt shopingul giulikai da' eficient...mei a mea nici nu vrea sa auda de nuielusa,incepe sa planga numai daca-i spun ca este posibil sa gaseasca asa ceva in cizmulitze
Vivia si la noi moshii sunt cam bezmetici...deci maine dimineatza vine acasa la noi,pe seara vine la cumnata-mea iar luni dimineatza vine iar la noi ca-i aduce cadoul bona...marti vine mos craciun la gradi...si tot asa,in plus el trece si pe la Buzau si lasa ceva cadouri pentru mandra..
hai sa avem un week-end excelent...mai ziceti-mi si mie ceva bun si naturist pentru tuse si pentru nas infundat

Mergi la inceput

Plantusin si Sinupret

Mergi la inceput

Nicoleta, Nicolae

Ieri am continuat ziua tare frumos, am fost si la petrecere de 10 ani la Mc, apoi o tura cu masinute de am strigat amandoo ca doo nebunatice - m-am simtit extrem de bine si asa, freee , apoi o plimbare pe centru sa vedem ce nue - adica decoratiuni cam spre zero asa, apoi a venit MoshMikulash; aici reactia desi a fost un Mosh mai asa, ca de criza, insa a avut mare succes

La voi cum a fost ??? Puneti poze cu copiii

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani de Sf.Nicolae!

Noi am avut un mosh cam nepregatit, aseara Matei ma ruga sa imi pun si eu acolo macar niste ghetute mici, asa ca l-am ascultat...
El a primit penarul de care va povesteam, doua oua cu surprize si atat, nu m-am omorat cu dulciurile pentru ca inca mai avem o tona aduse din Anglia, tati a primit un globulet-inimioara din paiete de la Bamboo si un Mos Craciun mic, mic, mic si eu o chestie de pus la gat care atarna o tona si care va zace probabil prin dulap... (ce rea sunt ).

Aseara, dupa ce am venit (eu, ca pe Petro l-am alungat de la bocete pentru ca are necazuri cu inima), inghetata bocna si cu ochii umflati, ne-a scos tati la plimbare prin tot orasul, sa vedem luminitele, dupa care ne-am cazat la mall la Mc... evident, unde Matei a papat cuminte si eu am bagat inghetata cat cuprinde (iar acum nu stiu de ce am nasul infundat )Si cu acest prilej am reusit si eu sa-i iau lui Petro maretul cadou, cat casca el gura cu Matei pe la brazi.

V-am pupat, o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput