FIV 256

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Buna frumoaselor!!!
In sf am revenit si eu cu o super veste....BETA 117!!!
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati dar am evitat sa mai intru pe net pt ca imi faceam tot felul de idei...
Iar ieri cand am ajuns acasa am vazut o pata mica roz pe chilot...va dati seama ca eram terminata...am sunat si asistenta si dr si mi-au spus sa stau linistita in pat ca nu este nimic rau si ca se mai intampla din cauza tratamentului.Acum mai este o secretie pitin spre maro dar f mica...deci totul este spre bine.Luni repet beta.
Curaj fetelor ca se poate!!!
Acum trebuie sa stau cat mai mult in pat.
Va pupik pe toate

pysylica deci asa mai da!!!!
felicitari si ai grija de tine!!!!!
Acum stai tot asa cumintita si nic-un efort: papa bun, tratament, odihna!!!
Bafta si sanatate!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

MIRELA2 imi pare tare rau. Te rog sa fii tare si sa continui lupta pt implinirea visului.
Si eu am mari emotii. Pe 12 decembrie o sa facem urmatoarea eco. Sper sa fie totul bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

O sa beau si eu in continuare vin rosu, dar sa termin cu Doxiciclina asta. Pana acum am degustat tot ce puteam din sortimentele unguresti numai din cele rosii, de ma intreba al meu in fiecare seara daca am de gand sa ma fac manga

Kitta sa fie cu noroc si sa va intoarceti cu bine acasa gata inmultit precum cozonacii de craciun!
Mi-a placut asta cu vinul rosu, daca stiam si eu de el la stimulare ... ma stimulam si eu. dar tin minte data viitoare!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

capitol nou norocos

Mergi la inceput