Am o intrebare ptr cei care stiu daca este in plina cura cu bronhovaxon ii pot da si aceste preparate gemo care sunt de fapt extracte de diverse plante de la plantextract dar care au intr-o mai mica sau mai mare masura in compozitie si alcool etilic de cereale(ca orice tinctura).
Puneam intrebarea in ideea ca bronhovaxonul este totusi un vaccin iar tincturile au totusi alcool si ma gandeam asa cm scrie pe prospectul d ela imunogrip de ex ca se intrerupe cu 2 sapt inainte de administrarea unui vaccin poate asa se face si aici. mentionez ca pe ceele doua prospectee nu scrie acest lucru.
totusi astept raspunsuri. Chiar nu mai sunt mame care au dat concomitent vaccin si preparate naturiste???
din cate stiu eu de la doctorita mea, bronchovaxom se poate asocia si cu alte preparate din plante. asa ca eu nu cred ca e nici o problema daca il asociez cu produse gemoterapice. dar cum ramane cu alcoolul ala etilic la copii?
Concomitent cu BV i-am dat fetitei mele si un gemoterapic din extract din muguri de coacaz negru (30 picaturi/zi), la recomandarea dr. homeopate.
_
pai alcoolul ala etilic este si el intr-o proportie iar pe prospect scrie ca se da la copii chiar si sub un an. Doar nu iti inchipui ca se imbata sau intra in com alcoolica. Dar in tinctura care se da contra parazitilor la copii nu sti ca exista si acest alcool etilic intr-o proportie chiar f mare 55%..............belobia, sau in tinctura de propolis pe care multe o dam puilor sa mai dau exemple???
Multumesc mi-ka de raspuns.
si noi ne inscriem in lista celor care au luat si iau in continuare bronchovaxom. se cunoaste ca este bun si isi merita pretul.
cat despre alte tincturi si preparate fito, daca voi ati experimentat si sunt fara efecte adverse, f bine.
multa sanatate si sa trecem peste iarna!
Si Gabi a tinut-o in ultima vereme din raceala in raceala, asa ca am decis sa i dau Bromhovaxon...se pare ca a avut efect...nu i-a reveni inca raceala, vom continua tratamentul si in lunile urmatoare