Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Body pt 5 ani??? Am macar sanse sa gasesc? Are o singura bucata, luata de mama din vitalia da' am nevoie acum, s-o capitonez bine

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici

ieri mi-a mers profund de-a indoaselea pina si mesajul lung scris seara s-o sters.am facut on indigestie cumplita, in stilul meu...Sofi a facut roshu in gat si e pe antibiotice, din fericire nu i-am mai dat de fix un an, mi s-a infundat wc-ul etcdar pe seara m-am remontat si am fost la party-ul de la Mihai de la firma si am dansat pina la 3 dimi
insa mai am un stress...Sofi doarme ingrozitor de agitat noaptea, iar se leagana de ne innebuneste si parca s-a dus de rapa tot ce am reusit un an sa-i scoatem acest tic.ii ies maselele si sper ca de aia ca suntem model zombie.

in rest, asteptam acest concediu ca pe nu stiu ce ... a fost un an f greu si incarcat la joburi suntem tare obositi de aceea nici nu vom pleca nicaieri, stam sa ne bucuram unii de altii si sa ne odihnim.

Florina, nu stiu de body-uri noi am trecut demult pe maieuri la Thea ca nu ii mai placeau.
nici un semn cu calutzu?

apropo de reclame, pe mine ma termina aia cu Catelushii bolnavi

Raluuu, ce faceti?

Erika voi cand mergeti la Londra?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragutelor.
Aseara m-am intors din calatoria mea pe fuga despre care inca nu va pot da detalii, dar in curand ma voi deconspira. Nu m-am plimbat mult si nici shopping nu am facut fiindca nu am avut cand, seara doar am scapat din meeting-uri si fiindca habar nu aveam unde sunt strazile comerciale si mi-era teama sa nu ma ratacesc am lasat-o balta. Am intrat doar intr-un H&M din care am targuit o rochita pentru Ileana, nepotica mea si un cardigan dragut, auriu pentru mine . Deci nu am spart bani in Milano, dar cine stie, poate ... in curand pe ecrane.

Ooookkk, v-am citit din urma si m-am amuzat teribil de Elise, de Florina si fazele cu moshu made in Theia si Sofia. Sper din tot sufletul sa ajunga produsele dorite acolo unde le e locul, sub braduturile copilasilor vostri!

Simo, nu mai sta pliiiiz cu cauciucurile necorespunzatoare ce ma bucur ca-ti tihneste asa de bine atmosfera si perioada asta din an.

Eu deocamdata sunt nepregatita si usor stresata de faptul ca mai am atatea de facut intr-un timp atat de scurt pana la sarbatori si nu am inca o idee de cum vor arata ele in familia mea. Sigur va fi ok, doar e musai azi si maine sa ma resetez si sa ma apuc de treaba...incep cu niste perdele, in urmatoarele 10 minute, dupa care fug in Auchan la cumparaturi. Nasty e la ceva teambuilding dar sunt norocoasa ca mama e la mine si ma ajuta, thank God!

Va doresc spor in toate, va pup si revin mai incolo cu alte detalii. Btw, profitati si voi de reducerile de azi din Polus? Eu deseara marchez cadoul lui Nasty si ale familiei de Craciun.

Pe curand deci!!
Roxa

Mergi la inceput

Hello!

Intrat-am sa spun ca a ajuns coletul deunazi, la 12, nici nu l-am vazut bine..robotesc pe aici si eu din greu si cum stiu cand mi se arata sa ies din casa te sun, Cristiana si ti-l aduc pe unde esti tu atunci camd vorbim ..e ok?

Roxa spor la toate dragutzo si sper sa ne vedem la o poveste inainte de sarbatori! Secretoaso!..eu nu stiu cum fac in legatura cu cadourile, in afar de alea pt Elise..nici nu stiu ce sa iau..ce reduceri sunt in polus?..nu stiu nika, mai

Mai viu ca am de tras la jug

Mergi la inceput

De ce e subiectul 95 prin zona sa induca in eroare? Mmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

La multi ani, Tatiana

La multi ani, Luca

spor la treaba si o duminica placuta
asteptam cap. 97

Mergi la inceput

Cristiana, ok...mi-e lene sa scriu sms acum...ma gandeam sa nu il doresti a.s.a.p....in rest, din partea mea e ok, cum/cand poti tu si iti este in regula.

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Din containerul inghetat va invit la vin fiert cu scortisoara... stau cu goretexul pe mine si tastez de zor.... brrr, dar prefer asa decat sa vina ploile fix de Craciun...
Si aveti si o felie de tort din partea nazdravanului care a facut 3 ani si si-a adus aminte ca e fain sa-mi toace nervii deja facuti praf cu crize de incapatanare si lovit pe toata lumea . Trecem noi si peste perioada asta, ca doar am experienta.....
Nu stiu daca mai apuc sa intru maine asa ca urez la fiecare in parte Craciun fericit si un 2010 asa cum va doriti .
Pe 11 ianuarie ne intoarcem din capitala...
Va pup

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare, dragelor!!

ma bucur ca sunteti bine,dragele mele dragi!! (si nu ma repet gratuit!!) n-am intrat de ff multe zile, pt. ca plozii mei,cum ma vad apropiindu-ma de zona calculatorului, intra-n trepidatii, urla dupa mine ca niste razgaiati... am obosit si vreau sa-i ia bunicii urgent... pe Stefi am exilat-o la ai mei, pe Luca peste cateva zile

Florina, m-ai terminat cu calutii vostri, bine c-au ajuns la voi si se vor bucura galustele!! de body-uri atat de mari n-am ce-ti zice, decat sa incerci la polus la magazinele cu haine de copii, alta idee n-am... prin oras n-am fost de-un secol, asa ca...

Roxana, nu stiu despre ce vorbesti, dar ma bucur ca simt tonus optimist!!! sincer ma bucur pt. tine, evident ca nu m-as da inapoi de la detalii

Criss, atatea as avea sa-ti zic... dar ma pastrez pt. cand ne vedem imi pare rau de Sofi, sper sa fie de la masele si sa treaca repede...

Simona
, cat te invidiez pt. linistea si atmosfera de "la tara" pe care-o descrii.... minunat!!!

Mariana, Sarbatori fericite si voua, sanatate parintilor tai si voua, sa va bucurati din plin de tot ce aveti acolo

Stanca, cum e atmosfera de acasa?? inafara de oboseala si stres, sper sa te bucuri din plin de spatiu, atmosfera si liniste!!! astea va doresc din plin

mai am de zis, dar sa nu pierd mesaju, revin

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

asa: La multi ani Luca, sa-ti dea DD sanatate si o viata frumoasa, plina de noroc!! Manu, felicitari!!

Tatiana, sanatate multa si tie, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de copii si familie!!

asa2: nu in ultimul rand, mii de felicitari pt. campanie, sunteti fete minunate

mi-e dor de servici, dar mai mult decat de servici, de bani stiti sentimentul, nuu??

va pup si va doresc spor la trebaluit!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput