Tetine din care curge laptele prin supapa (Nuk)

Tetine din care curge laptele prin supapa (Nuk) | Autor: cameliam

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,

E vorba de biberoanele Nuk First Choice (cele cu gatul larg), tetine numarul 2, din latex, dar am testat si silicon si la fel am patit. Iese laptele prin supapa si se scurge pe langa biberon pe gatul ei si ii uda hainele. Nasol mai ales la biberonul de noapte cand ma trezesc ca trebuie sa-i schimb hainele, moment in care se dezmeticeste de-a binelea si pa somn o vreme.

Pe scurt: bea din biberoanele astea de la nastere, problema a aparut de-abia dupa 9 luni. Suge mai tare, mai cu forta... habar n-am. Am schimbat tetina cu una noua, inelul pe care se pune tetina cu unul nou...Problema pare totusi sa tina de tetina, nu de inel. Din 10 biberoane cu tetine din acestea, am 2 din care nu curge, restul curg. Nu-mi dau seama ce au special cele 2 tetine de nu curg si de ce restul nu fac fata.

Edit: in caz ca nu se subintelege, tetinele le schimb o data la 6 saptamani sau cand constat ca devin lipicioase, uzate. Deci nu din cauza ca-s uzate curg, am pus una nou nouta si a curs din prima. Acum astea 2 de nu curg deja au sarit de 6 saptamani si n-am tupeul sa le schimb ca na... raman fara nici una functionala.

De schimbat la alta marca de biberoane, cam greu, ca e foarte obisnuita cu astea si refuza.

A mai patit cineva treaba asta?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

nu cumva ai cumparat tetine pt lichide mai groase? Eu asa am patit....a cumparat sotul si desi i-am explicat exact de care sa ia el a luat 3+ dar pt lichide mai groase....si curge laptele din ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Silvia , nu... am luat tetine nr 2, M, pentru lapte.

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

nu cumva ai cumparat tetine pt lichide mai groase? Eu asa am patit....a cumparat sotul si desi i-am explicat exact de care sa ia el a luat 3+ dar pt lichide mai groase....si curge laptele din ele

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Zic si eu ca Ina,poate ai luat pt brei adica pt mincarici gen piureuri mai fluide.
Eu folosesc Nuk,First Choice dar cele pt lapte pina in 6 luni si mi se par cele mai bune,se inkid rpd,sunt etanse.
Si astea pina in 6 luni sunt pt lichide mai subtiri,ex laptele de mama,ceai si pt lichide mai grosute,formula,de ex asa ca e f probabil sa fii luat alta dimensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si eu am avut o multime de probleme cu tetinele Nuk First Choice, unele curgeau pe la supapa (pe alea le strangeam foarte tare si nu mai curgeau - de latex), la altele nu se deschidea supapa (cele de silicon) si trebuia sa rotesc usor bibe in botul copilului ca sa intre aer sa poate suge mai departe, tetinele de latex luate separat de biberoane se stricau intr-un ritm infernal (cam la 2 sapt erau coapte si nu exageram cu sterilizatul sau altceva).

La fel ca tine ramasesem cu doar 2 tetine functionale, unele care venisera odata cu biberonul, toate cele luate separat au fost nasoale. In final am schimbat marca de biberoane caci devenise frustrant. Si am trecut la Primii Pasi care merg impecabil, schimb tetinele la 3 sapt (pentru ca folosim din alea x - copilul e mare acum) dar sunt ieftine (5 lei/3 bucati) si dupa mine ar putea sa se strice si mai repede, dar ele nu o fac

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Camelia,cunosc problema,si eu am folosit biberoanele respective.Pt.persoanele care au scris anterior-laptele nu curge prin gaura ci printr-o alta gaurica(supapa)situata mai jos care,cica,ar fi anticolici.Eu am rezolvat problema mentinand tetinele nr.1,cele nr.2 mi se par oribile,iar fetita mea are aproape 2 ani,deci nu-i nicio problema daca mergi pe nr.1 si,eventual,poti folosi modelul Nuk cu gat mai ingust,acelea chiar nu curg.Nu stiu ce varsta are copilasul tau,insa daca ti se pare ca e gaura prea mica la nr.1,poti sa o largesti cu un ac,sau exista tetine cu gaurica in forma de stea,mie mi se par ok astea.De vreo 3 luni insa am renuntat la Nuk,folosesc Avent si chiar nu am mai avut incidente,sunt f.multumita.Si mie imi era teama ca nu va accepta tetina de silicon Avent,dar n-am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Multumesc mult de raspunsuri!

boticelina am incercat sa strang mai tare inelul pe biberon dar tot curge. Mie imi curge si din tetinele de silicon, la fel.
carmenre o sa incerc sa revin la tetinele nr. 1
Din pacate, refuza alt tip de tetine, am incercat Avent, Primii Pasi, Chicco, Nuk cu gat ingust... trage de doua ori si se pune pe urlat. Pe cele neortodontice le tot roteste in gurita sa caute pozitia asa cum o stia ea si cand se prinde ca tetinele astea-s simetrice se enerveaza. Offf, ca de stiam nu-i dadeam Nuk de la inceput, ma orientam din start spre altceva. Initial incercasem cu Avent, dar sugea atat de incet din ele incat am crezut ca nu-s de noi si asa am trecut la Nuk, latex. Acum regret.
Fetita are 1 an si 2 saptamani.

Mergi la inceput