Thomas - trenulete pt sinele de lemn
Buna,
De cateva zile fiica-mea a devenit brusc interesata de sinele de lemn si trenuletele thomas & Co. Problema este ca trenul nu urca singur pe pod... Adica merge pana la picior dar nu urca... Avem o gramada de trenuri, cu si fara baterii, cu tractiune pe 4 roti etc... Dar nu urca... Asa e normal? Sa nu mearga singure? Sau gresesc eu ceva?
Raspunsuri
doxinu spune:
Prerea mea este ca daca au baretii trenuletele ar trebui sa urce.Cele fara..........ce pretentii sa avem de la ele.
Daca nici trenuletele cu baterii nu urca pe pod inseamna ca "un mecanic" le-a "reparat" si atunci..............trenuletele nu au nicio vina.De unde ai luat trenuletele?De unde stiu io?
Lasati trenuletele si treceti la papusi domnisorici
musetto spune:
Noi nu avem inca, dar vrem sa ii luam Soniutei noastre de Craciun pt ca a vazut niste clipuri pe youtube si ma tot pune sa i le mai arat.
Daca te uiti aici: http://www.youtube.com/watch?v=kExypZRrdnk&feature=related ai sa vezi ca urca singure (sper ca e vorba despre ce te intereseaza pe tine).
Pup Sosonica !
Edit ca am gasit si unul care pare sa aiba tracks din lemn (la primul nu e clar): http://www.youtube.com/watch?v=2xr12-6nbwg&feature=related
N-am stiut ca sunt de mai multe feluri, vad ca tb sa ne documentam bine inainte sa cumparam
kay spune:
Ana, trenuletele sunt luate din sua, munchen, timisoara si bucuresti asa ca nu iegzista" scuza :)) alea fara baterii mai zic, da alea cu baterii??? Io mai jncerc odata maine, parca trenul cu dubla tractiune nu l-am testat corespunzator. Mecanicul meu n-a umblat inca, dar nu e timpul pirrdut .
Musetto, noi avem thomas de lemn, dar sa stii ca nu gasesc absolut nicaieri sine de lemn sa mai iau... Ah, tu esti in sua, deci no worry acolo sunt . Eu prefer tracks de lemn, cele de plastic se pot sparge mai usor, plus ca sunt mai frumoase asa.
Am sa ma uit imdeiat pe filmulete, multumesc .
musetto spune:
Oana, sper sa mai citesti pe aici, ca mi-am prins urechile cu trenuletele astea :) Am facut un pic de cercetare pe internet si am ajuns si noi la concluzia ca e de preferat sa luam varianta de lemn. Am inteles ca in general locomotivele pt sinele de lemn nu sunt motorizate. Totusi tu ziceai ca ale tale au baterii. Asta inseamna ca motorizatele sunt compatibile cu sinele de lemn? Daca nu toate sunt asa, atunci la ce sa ma uit cand le cumpar ca sa nu iau ceva incompatibil? In principiu as vrea sa iau mai multe din lemn, ca sa le miste fiica-mea, dar as vrea si una sau doua cu motor... Multumesc anticipat!
kay spune:
hei, aici sunt
paaai, noi avem Thomas, sine de lemn. pe ele merg locomotivele de la Thomas, cele cu baterii. ideea este ca exista locomotive cu tractiune dubla, alea sigur urca dealu . eu am vazut acum la munchen cu ochisorii mei, am pus mana pe ea dar nu stiu din ce motiv l-am pus inapoi pe raft... si iti dai seama ca imi pare rau acum... era o fata mov parca (ca e pe sexe, Thomas, Percy, Lady, Emily, etc).
la mine toate cele cu baterie merg si pe sine. unele u baterie mica AA, altele au d`aia C sau D oricum d-aia groasa.
te pup si daca gasesti cu tractiune dubla sa-mi zici si mie te rog.
musetto spune:
Multumesc foarte mult pt raspuns , bine ca sunt compatibile :) O sa ma uit sa vad ce locomotive gasesc aici prin magazine si iti spun daca vad si cu dubla tractiune .
di_ana2 spune:
Exista un magazin online numai cu Thomas. Noi am luat legatura cu ei si ne-au adus si produse pe care nu le aveau pe site, adica la comanda. Au si de Thomas de lemn deci cu siguranta pot aduce si sine. Noua ni s-au parut foarte apropiati de clienti, de fapt au fost singurii care ne-au bagat in seama cu cererile noastre.