Buna,mamicilor sper ca ma puteti ajuta cu parerile voastre.Am o fetita de 6 luni jumatate care are pe piept aproape de gat un fel de pustula, am fost cu ea la dermatolog si mi-a spus ca este mastocitom cutanat solitar,ei ia aparut cam in prima luna de la nastere si pana acum s-a manifestat de 3 ori, adica locul respectiv se umple cu un lichid galben iar in jur se inroseste si pana seara se sparge cam in 24 de ore se sparge si ii ramane acolo un semn pe piele. Doctorita la care am fost mi-a spus ca nu este nimic infectios, ca este un fel de alunita... mi-a dat sa-i dau cu dermovate timp de 2 saptamani si apoi sa mereg la control, bine mi-a spus ca este posibil sa nu-i dispara deloc si sa o las in pace numai sa nu umblu acolo...acum astept sa vad cum reactioneaza. Am cautat pe net si se pare ca diagnosticul dat de ea este corect din cate am citit eu despre matocitomul cutanat. Mi-a spus ca daca vreau ma trimite si la un profesor universitar, acum astept sa merg la control. Astept sa-mi impartasiti din experinta vostra, va multumesc mult.