Nava spatiala! Ajutor!

Nava spatiala! Ajutor! | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Mamici, tatici, sunt disperata! I-au scris copiii Mosului si printre altele, baiatul i-a cerut o carte despre spatiu si o nava spatiala de jucarie. Cu cartea am rezolvat-o, i-am luat chiar doua, una despre spatiu, alta despre sistemul nostru solar. Dar nu gasesc nicaieri nava spatiala. El are 6 ani si un pic, e scolar si e foarte silitor, asa ca as fi vrut sa ii indeplinesc aceasta dorinta (exprimata de mai multe ori) ca sa vada ca si Mosul ii apreciaza efortul.
Va rog, orice sfat este mai mult decat binevenit!
Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cati ani are baiatul tau? Daca e mai mititel si ii plac inca desenele, poate ii place asta?

Talciocul meu

Mergi la inceput

Sau, daca e mai maricel, poate ii gasesti o chestie zburatoare aici

Talciocul meu

Mergi la inceput

Mamaaa, ia uite ce chestie beton poti sa iei cu 6 dolari!
De la Nasa
Si daca mai vrei si alte zburatoare, mai dai 50 de centi in plus la transport.
Noroc cu intrebarea ta, ca ma folosesc de idee si imi dotez nepotii cu asa ceva, plus baiatul nasilor!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

tu vezi cat e de mare nava asta ca ala e un cent
are cred 4 cm
si eu ma gandeam la lego star wars super faine

Mergi la inceput

Pai si ce daca e un cent? Depinde de varsta copilului. Aia mica a mea prefera bebelusii pe care abia ii cara dupa ea. Aia mare in schimb are o ditamai colectia de Polly pocket, la care papusile sunt cat un degetel iar accesoriile sunt cat un degetar sau mai mici.
Era o idee.
Uite si unul mai mare
Macar pentru faptul ca mi se par aberante preturile de la jucariile de la noi, si tot as cauta mai multe variante.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

e o nava de colectie mica mica am avut si eu baiat de 6 ani lol
pt ei nu i nici o scofala e o replica la o nava NASA in miniatura asta vroiamsa zic ca raportat la centul ala e cat un desti ff tare cadou de craciun..mai degraba l faci sa planga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Tisina, avem aceeasi problema, doar ca al meu baietel viseaza la o racheta 'piatala' cu telecomanda (ceea ce ar fi de-a dreptul periculos, in cazul in care exista asa ceva, pt ca el are doar 3 ani). Asta dupa ce am dus ceva munca de lamurire explicandu-i ca nu avem cum sa ajungem pe luna deocamdata. Cred ca ne vom opri si noi la varianta Lego, caci e pasiunea lui suprema, asa ca nimerim 2 puncte sensibile.
succes in cautari

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Varianta lego mi se pare si mie interesanta. Eu i-am luat baiatului meu asa ceva http://www.caramidute.ro/lego/Vehicul_de_lupta_Axalara_T9-details.aspx 9sper sa nu se considere reclama). Pare complicat la prima vedere, dar stimuleaza indemanarea, rabdarea, impusti 2 iepuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Foarte interesante jucariile de la NASA. Chiar si cele mici. Sigur i-ar placea baiatului meu, ca el chiar le prefera pe cele minuscule celor mari. Am insa o nelamurire: comanda se face prin E-BAY? In cat timp ajung la noi? Sigur ajung? Ca am mai avut surprize cu posta (mi-au "pierdut" un colet trimis de o prietena din Anglia).
Ati mai cumparat in acest fel (ma refer la cele din Ro)?

Mergi la inceput