Piatra Neamt, Perla Moldovei (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara fetelor!
Remember me?

Imi cer scuze pentru absenta, dar chiar nu mai am timp de net si de la servici e cam riscant sa ma mai fac prezenta
Va salut pe toate si va asigur ca va simt lipsa zilnic Mi-e dor de o barfa cu voi si mai ales de o intalnire.
Fug sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
O cafea mare pt toate lumea! Ce mai faceti, dragelor? Noi suntem bine, sanatosi, voiosi. Am intrat sa va salut doar, noutati nu avem.
Carmen, bine ai revenit!
Cum stati cu listele pt Mosul? Ati trimis scrisori? Faceti ceva deosebit anul asta?
La noi o sa fie, conform traditiei, un Craciun in familie, la ai mei la Dorohoi. Din cauza de vacantza prelungita, probabil ca cei mici o sa merga la bunici mai devreme, adica de saptamana urmatoare.
Vineri au si ai mei intalnire cu Mos Craciun la gradinita, doar ei, educatoarele, mosul si un fotograf care sa imortalizeze momentele. Sigur o sa fie frumos si bine asa, fara galagia si inghesuiala de anul trecut.

Sa aveti o si buna, pupoci!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Ooooooo,Carmen bine ai revenit ! .Intradevar cam lunga absenta.Asa de ocupata ai fost de nu ai mai avut timp sa intri deloc? Nici Ana nu a mai intrat de foarte mult timp

LAURA - si la Razvanel la gradi va fi la fel.Zilele trecute au impodobit educatoarele un bradut impreuna cu copii si le-a facut poze la fiecare in parte

Pupici la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna seara.
INTREBARE : are cineva o gentuta alba de pus in diagonala micuta sa ne-o imprumute ? Sau poate stiti de unde as putea lua. Multumesc.

Laura ti-am trimis un PM.
Lora vad ca nu au succes hainutele. Eu le-am pus cu tot sufletul. Sunt frumoase, de calitate si pastrate cu grija.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Criss, nu prea am inteles ce fel de gentuta vrei? Pentru Andrada, de copil?
Stai linistita cu hainutele, se va gasi cineva sa le liciteze!
CarmenE, te dadusem disparuta! Ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea mare, ca eu sunt treaza de la 5.35.
Criss, conteaza ca sunt acolo, inca nu a aparut persoana care sa aiba nevoie de ele, nu-ti fa griji!
Azi se face serbare si la fiica-mea la gradinita..la 10.30, toate grupele, fara parinti, vine mosul, etc...nu stiu ce le va aduce Mosul, ca n-am dat bani pentru cadou...probabil ca niste dulciuri. Cica vor fi imbracati in costume populare, vor avea si o sceneta cu omul de zapada...imi pare atat de rau ca nu pot merge... Mie ca mie, dar Iustina chiar e afectata - dimineata tot intreba de ce nu vin parintii sa-i vada..a intrebat chiar: mami, dar cum pot sa suporte copiii ca nu vin parintii? Asta e, ne resemnam.
A, dimineata ne-a facut sa si radem in fata blocului...am plecat mai dim. de acasa, pe la 7.25, ca se grabea tati si a intrebat: mai parintilor, dar unde ma duceti voi noaptea la gradinita? Nu prea intelegea cum e cu vremea innorata si iarna, ca dimineata e intuneric...o tinea una si buna cum sa mearga ea la gradinita, ca-i noapte?!
Gata, va las, ca am de lucru!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

.Buna dimineata.
Cristina da pentru Andrada imi trebuie. La serbarea de la engleza e 'iarna' din cate am inteles. Si arunca fulgi peste copii. Ii trebuie gentuta ca sa bage fulgiii .
Lora nici la noi la scoala nu vin parintii la serbare. Vine cineva sa ii filmeze, vine mosul.

Mai am o intrebare : stie cineva unde gasesc doar fular de cumparat pentru copii? Bine am gasit la fox dar era 30 lei un fular si mi se pare cam scump. Undeva mai ieftin ati vazut? Alessia are cateva caciulite roz dar nu am un fular asortat .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, la Minione. Am luat eu pt. Iustina initial doar caciula, apoi si fular. Roz. Sincer, nu mai stiu cat am dat pe el, dar mai putin de 30 de lei, oricum.

Amintiri din anii trecuti:

Mos Craciun2
Mos Craciun1

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna fetelor !
Si la Razvan a venit astazi Mosul,noi am pus bani si s-au cumparat cadourile la toti copiii la fel.A venit tare incantat acasa si a inceput sa-mi scoata din sacosa ce avea si cand l-am intrebat de unde le are mi-a spus ca" a venit Mos Craciun,dar adica era tanti Dorina " !!!!!!!Tanti Dorina fiind o ingrijitoare de la gradi Au gasit si ele pe cine sa imbrace in Mos

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetele! Liniste mare pe aici, se apropie wk-end-ul!
Alexa, mai stiu o gradinita unde s-a intamplat chestia asta, , tot cu o ingrijitoare si i-au recunoscut copiii pantofii ! Vad ca se practica!
Laura, am vazut ca ati luat locul 2 la concurs la Klorane. Totusi ati avut cele mai multe voturi ... Era frumoasa si poza de pe locul 1, dar parca ... publicul a votat, juriul a decis! Felicitari!
Este un topic dragut la "Parintii intreaba..." a pus cineva un link unde poti crea un mesaj de la Santa pentru copilasi. E foarte fain, eu i-am facut lui Stefan, de abia astept sa-i vad reactia!
Wk placut tutror!

Mergi la inceput