Piatra Neamt, Perla Moldovei (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
o cafeluta va ofer cu mare placere,neagra si aburindaaa
o zi frumoasa sa aveti,sa vina fulgii de zapada ca luminite avem in oras deja si miroase un pic a sarbatori

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Sunt si eu prezenta la cafea , chiar daca nu beau
Acusi vine Mosul,abia astept sa vad ce zice Razvan,maine primeste cadoul la camin

Asa este Carmen,cu luminitele astea prin oras parca simti ca se apropie Craciunul,daca ar fi si un pic de zapada....

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu inca nu am vazut luminitele, acolo sus la mine inca n-au ajuns . Asa e, maine vine os Nicolae la gradinita. Din pacate, la noi o sa vina prin corespondenta, ma duc eu si iau cadoul lui pentru ca nu are voie la gradi. L-am scapat si la faringita si la amigdalita acuta, nu stiu cum am reusit , asa ca face tratament.
Multumim de cafea!

Mergi la inceput

Cristina,multa multa sanatate lui Stefanel

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Haideti la o fierbinte.
Ce faceti? Cum stati cu bugetul pt sarbaori? Al meu e total depasit. Am de dat bani la cresa, la scoala, cadou de mos pt la scoala, cadou pt acasa si peste toate am fost plecati in week end si am luat o amenda de 540 lei . Mai vroiam sa ma aranjez si eu un pic , sa imi mai innoiesc garderoba ca incep serviciul de pe 4 ianuarie .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

neata fetele!!!
vin si eu la o cafea alaturi de criss si de voi!!
criss ,bugetul e minuscul la noi anul asta,asa ca innoiri nu stiu daca voi avea,ma chinui sa avem de mos ceva ca in rest .......si cum ati reusit cu amenda aia draga mea?????

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!
Merge o cafeluta pe gerutul asta de afara
Asteptam
O zi buna la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Salutare !
Am venit si eu un pic alaturi de voi,ca acusi ma intorc la treaba, trebuie sa fac un pic de curatenie prin bucatarie,niste rufe de calcat ( hainute de bebe miiiic )Plus ca mi-am pus in gand sa-i fac lenjerie lui bebe,pt patut ...deci am de-a treabaaaaa.Acum numai sa ma lase bebe sa le si fac,eu mi-am propus multe dar...

Cu bugetul nici noi nu stam grozav,si noi avem cheltuieli in plus cu masina asta care de acum ma scoate din sarite,este ultima data cand mai bag bani in ea ( inafara de benzina ) acum e varza cutia de viteze si ambreajul .Apropo de innoiri,chiar astazi ma gandeam ca abia astept sa nasc ca sa imi pot cumpara si eu haine noi,ca de cand am ramas insarcinata nu prea mi-am luat mare lucru,decat scrictul necesar...si acum vreau...de toate...vreau sa ma vopsesc,sa ma tund,nu stiu,vreau sa fac ceva la parul asta ca m-am saturat de el asa...eeeeeee,pasarele de-ale mele

O zi buna la toata lumea !

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Vad ca e liniste tare pe aici!
Il asteptati pe Mos Nicolae? Sa va aduca daruri multe si frumoase si pupici multi de la copilasi!
Poate castigam la loto !

wk placut si la multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui!

Mergi la inceput

Salutare!
ce faceti?
Ati pregatit ghetutele?

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput