Piatra Neamt, Perla Moldovei (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!Hai ca dau eu unasi niste prajiturele.....imi vine sa ma.De la atata mancare si de la atatea prajituri cate am bagat in mine zilele astea...Numai pe drumuri am fost!Azi e prima zi cand stam si noi acasa! Tu ce faci Dana?Cum ai petrecut craciunul?Nu ati venit la noi cu colindatul..poate veniti cu uratul.Va duceti undeva de revelion?

Mergi la inceput

La multi ani !!!!la toata lumeasi un an nou fericit si plin de bucurii!!!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE STEFANIILE SI TOTI STEFANII !!!!
Allexa FELICITARI!!!!multa sanatate lui bebe mic,tie si la toata familia!Sa va traiasca si sa va bucurati sanatosi de noul ingeras din casa voastra!Ce frumos dar va dat MosulRazvanel ce face?cred ca e super fericit si bucuros
Tu ce faci ?te simti bine dupa nastere?

Mergi la inceput

Aurrora,e foarte bun costumasul pt finutul meuLa primit cadou de la Mos Neculai
Multa sanatate!!!Sper ca sunteti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ziua buna fetele!!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!PT STEFANI,PT ANUL NOU CARE VINEEEEE!!!
noi tot sarbatorim si iar si iar,am avut un mos plin cu daruri,macare multa ,beutura si uite asa s-a pus vreo 3 kiluteee,dar mai mere si zilele astea ca apoi salaaa ma mananca,noi sa fim sanatosi.
va imbratisez pe toate si pe toti copilasii,va doresc multa sanatate,fericire ,sa va distrati de minune si sa intampinati anul nou cat se poate de frumos
si dau si o cafea pe la ora asta........
si cateva pozici,doar catevaa.........

http://good-times.webshots.com/photo/2389474560101502053HVMuWl?vhost=good-times

carmen si stefii

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce fac fetele???O cafeluta....o prajituricaasa de dimineata cred ca merge
Azi e zi plina la mine
Va doresc si voua o zi cat mai placuta!!!
Carmen ,ce printesica frumoasa!!!Ii place Alba ca Zapada..
Si eu am probleme cu kg zilele astea....asa e de sarbatori
dar vorba ta ,,sanatosi sa fimca sala ne asteapta.Apoi o sa fim ca niste...nu ca nu am fi si acum!!1
Gata am plecat la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata si de la mineee
o cafeluta buna va servesc,o zi buna va doresc cu soaree si ce se mai poate
pupici multi la cpilasi

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna si de la mine.

Allexa felicitari pentru puiul scump si dulce Stefan Teodor(frumos nume)! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Urez la toata lumea Sarbatori fericite!

Lunna am sa ma straduiesc sa apar mai des.

De cand am intrat pe forum si va citesc am ars 2 clatite Vecinii mai au un pic si cheama pompierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumim frumos pentru urari!
Ne-am tot sarbatorit, am tot fost plecati, am avut musafiri, acum ne pregatim sa mergem la plimbare.
Distractie placuta de Revelion, oriunde v-ati afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna!

Carmen ce fetita faina ai acolo,o adevarata printesa!Rochitica e facuta sau cumparata?

Mihaela ce tot spui tu acolo?Da-le naibii de kg,noi sa fim sanatoase Eu maine ma apuc de curatenie,azi m-am bagat sa fac niste choix-uri(cred ca asa se scrie ),faza e ca-mi trebuie unt pt crema si tare mi-e greu sa merg sa cumpar,si cu copil dupa mine

cu liberele astea ne-am schimbat si programul de somn,ne culcam trz si ne trezim trz,ma intreb cum o fi cand o sa incepem activitatile,sa vezi atunci viata

si totusi se duce careva sa-mi cumpere unt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna.
Dana daca tot se duce cineva sa cumpere unt nu imi cumpara si mie niste condimente?

Alessia repeta faza de anul trecut e iar bolnavioara, face febra mare, scaune apoase (acum sunt mai legate) nu a mancat vreo 3 zile (acum mai ciuguleste cate ceva). Cica e o enteroviroza, parca asa a spus dr. Si de maine am si musafiri - nasii ei. Sper sa isi revina cat mai repede.

Asa ca va urez de pe acum un an nou fericit, plin de bucuri,impliniri si multa sanatate .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput