Piatra Neamt, Perla Moldovei (71)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenstefi spune:
cine sa moare breee???sau a murit cineva???
fug acu si eu la billa sa vad despre ce e vb numai sa nu fie inghesuiala ca nu stau la bataie de surprize
carmen si stefi
Aurorra spune:
Buna fetele,
Si noi prin zona, va salutam si va pupam!
Am iesit si noi un pic cu nasul la zapada si Mateutul meu era asa fooarte nedumerit!Cand i-am bagat manuta un pic in zapada si-a retras-o asa repede si nu a mai rut dupa aia sa puna manuta,dar lasa ca se obisnuieste el,o sa-l mai scot poate cu saniuta!
Cosminiq,multa sanatate! Ii vine treiningul finutului?
Apropo de Petrovici,saptamana trecuta m-a sunat asistenta lui, ca aveam programare si mi-a zis sa revin cu tel dupa data de 15 si ca ce a fost mai greu a trecut si spera sa poate reveni la munca,acum nu stiu sa se fi intamplat ceva mai rau,Doamne fereste! Ce ti-a si viata asta! O sa sun poate zilele astea sa ma reprogramez.
Va pupam pe toate!!
Aurora si duracell mic Robert Matei
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
Laura25 spune:
Aurora, deci nu a murit. Ma bucur. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.
Daca mai iesi la plimbari, poti sa te intalnesti si cu Lora sa ii dai pacheteul pt mine? Te rog mult. Multumesc
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
NU a murit mai, dar a fost aproape.
Am fost la Billa, aglomeratie maaareeee, dar merge repede la casa. Premiul surpriza nu am mai primit .
Criss de Alessia si Andrada
carmenstefi spune:
hihihhihi
si noi am fost la billa,da aaglomeratie cae de asteptat,mai ales acuma,au mai de toate dar nu sa te dea pe spateee dar e ok si e aproape de mine
ninge asa de frumoooooooosss,a venit stefi pe al mine cu saniuta si neam batut cu zapada asa un pic si a fugit in parc cu tati ei,aseara au stat afara 2 ore si greu am luato in casaa.
pupici la toata lumeaaa si va servesc virtual cu un vin fiert,deseara facem bradul hihihihihi
carmen si stefulinaa
ellinia spune:
Ce mai faceti?
S-a oprit ninsoarea ... sa vedem cat o sa tina, ca cica de sarbatori o sa avem ploaie!
Ieri am avut serbarea la gradi, a venit Mos Craciun, le-a dat cadouri, copiii i-au spus poezii, i-au cantat, l-au urat, a fost frumos si impresionant. De acum il asteptam pe Mosu acasa, saptamana viitoare.
O zi buna tuturor.
P.S.: Chiar imi pare bine ca n-a patit Petrovici nimic, chiar m-am alarmat cand am citit!
lunna27 spune:
salut
acum va aud de dr Petrovici,ce s-a intamplat cu el??
am vazut si eu din troleu afise ca se deschide Billa si la noi,habar nu aveam :)
Lora pe Ana n-o mai duc la dansuri,a fost si bolnavioara si nu m-am riscat cu ea si plus de asta a fost total aiurea pe la spectacole,din ianuarie vreau sa o dau la alt club,cred ca Alegria,sau stiti voi altul?
Carmen de pe acuma faceti bradul??ce harnici sunteti..la noi cred ca pe 24 va fi..si asa,cand stiu ca lucrez pana atunci parca nu-mi vine sa mai fac nimic
mai fetelor,mi-e dor de perioada cand puteam sta la calc si in timpul zilei,dupa-amiaza cand ajung acasa nu-mi mai trebuie nimic si tare mi-e greu sa scriu,pt ca stiu ca mai mult dimineata sunteti active
allexa06 spune:
Salutare !
Si eu am auzit de Petrovici,nasol...chiar mi-ar fi parut rau sa fie altfel,e un medic f bun,eu mergeam la el cu Razvanel de cand era bebe mic, lunar,chiar daca nu avea nimic,controale lunare doar ca sa vad daca creste Razvan cum trebuie,luat in greutate,cu diversificarea...ce trebuia sa-i mai adaug in fiecare luna ,pana s-a mai marit un pic,apoi nu am mai mers decat daca era bolnavior.
In seara asta am inceput sa ascult colinde m-i s-a facut dor,cu toate ca am zis ca pana in seara de ajun nu ascult ca in fiecare an ma disperau...peste tot numai asta auzeam,dar vad ca acum,chiar aveam chef de niste colinde faine,si spre surprinderea mea ii plac tare mult si lui Razvan si ma tot pune sa-i pun Cerul si Pamantul...si asta este si colindul meu preferat ,deci aschia nu sare departe de trunchi,nu
CARMEN - unde mergeti voi in fiecare seara cu sania,d-le ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
aeperju spune:
Salut!
nu nu a murit petrovici desi si eu am auzit acelasi lucru. A fost la spital la Bucuresti ca a facut un atac si i-a pus nu stiuc e la inima si acum e la recuperare. Adica e acasa dar nu lucreaza inca. Cum isi revine se apuca de munci.
NOi suntem bine. Andrei si-a revenit , bine am facut ca nu l-am mai dus la cresa. Vom vedea din ianuarie.
Numai bine va uram!
Emma si Andrei (21.09.2007)
carmenstefi spune:
neata fetele
o cafeaaa mare si niste covrigei beeeyy de marea simigerie,adica o noua covrigarie-petru-si ma chinui de doua zile sa iau ca e cate o coada de zici ca se dau gratis,n-am mai vazut asa ceva dar asa suntem noi...romanii...oricum sunt tare buni 50 bani ,dar sa stai afara la coada.....uuuuuu......
o zi buna va doresc,ninge iar asa ca saniuta ne asteapta,pe unde foim noi allexa????prin parc,prin fata la noi pe unde se poate si prin magazin la cosmos am fost cu ea...
carmen si stefii