Piatra Neamt, Perla Moldovei (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Va doresc o zi cat mai buna!!!!
Lora ,o aduci pe Iustina sambata la Galleria de la 3 ?Au cica spectacol de la 3 la 5.
Daca e ca data trecuta ....eu nu stiu daca vin dar sa vad cum o sa vrea Cosmin ...Numai sa fie sanatos.
Azi au orele de dans de la 11 la 12.Cam rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce frumos e afara! Mie chiar imi place! Iustina e incantata tare!
Mihaela, nu stiu daca venim sambata, azi zic ca da, dar daca atunci nu o sa vrea Iustina, eu nu insist. Ei nu-i mai plac spectacolele de cand cu panarama aia de la Forum Center. Asa ca va fi cum vrea ea. Multa sanatate lui Cosmin!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Mihaela, vezi ca ai un PM de la mistral si un mesaj la bazarul pt. Robi!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
zapadaaaaa,m-am rugat si am vrut zapada,naaaaa....si-mi placeeee,ieri ne-am dat cu saniuta afara ,am alergat prin zapada si deseaara la fel si tot asa pana numai putemsupeeeeer
sanatate lui cosmin ,o sa fie bine ,asa e de la zapada si treceeiar legat de sosele ,asa e la noi e jale de mers acu cu masina daaaar.....

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Bine macar ca sunteti voi fericite .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Vorbind serios acum ieri am fost la servici sa imi fac cerere de revenire in campul muncii si pana am ajuns acolo am facut juma de ora , ceea ce nu e tocmai incurajator in conditiile in care tre sa duc si fetele la scoala/cresa si sa si ajung in tmp util. Sediul s-a mutat de langa e.on, acum e spre ocol.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Criss, te inteleg...ieri am fost si eu cu tocuri la serviciu si mi-a trecut..azi am venit in blugi si cu ghete, sa pot merge pe trotuar macar, ca innotam prin zapada...

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Multumesc fetelor !!!Sper sa nu fie grav la Cosmin....oricum diseara o sa vina doctorul sa il vada.Numai de ciuda o sa il mai scot la zapada ...sa ii fac in ciuda racelii.E si o parte buna ca se mai imunizeaza
Lora, am luat legatura cu Mistral.
Nu stiam ca sunt insarcinata????!!!!!De unde au scos fetele astea...ca as mai avea un bebe sau chiar ca as fi nascut
Eu nu mai am curaj sa ma gandesc la un bebe daramite sa il mai si fac!!!!!Deocamdata sunt bine mersi...
Sigur m-au confundat cu altcineva!!!!

Multi pupici !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna!

Intru si eu in clubul celor care iubesc iarna(dar nu in mod exagerat),imi aduc mereu aminte de copilarie...of ce vremuri!!
In schimb nu ma prea incanta pt ca la serviciu,cam 60%(acum,ca vara e mai mult) din cele 8h le cam petrec afara,deci un adevarat chin,dar chiar n-am ce face,in fiecare zi sunt toaca la picioare si maini,cu tot cu manusi.

Criss deja incepi serviciul,ce repede au trecut 2 ani!

Mihaela multa sanatate pt Cosmin,sper sa nu fie ceva grav,eu una m-am saturat de medicamente!

Cristina cam acceasi faza am patit si eu ieri cu Ana mea,incepuse sa planga ca se duce zapada si ea n-a iesit inca afara

Lora dar ce patisi de te-ai dat la tocuri?Eu chiar nu tin minte sa te fi vazut vreodata asa..

Laura cum a fost drumul pana la Dorohoi?Iar sunteti singurei...fain!

Abia astept sa iau concediu,ma trezesc din ce in ce mai greu dimineata,eu care nu aveam astfel de probleme

o seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Am ajuns intr-un final si noi acasa. greu, greu.. drum de 2 ore jumate l-am facut in 4 ore jumate la dus, 5 ore la intors (desi la dus am mers noaptea, la intors ziua). Important e ca am ajuns cu bine.

Mihaela sanatate multa lui Cosmin!

Dana Ana ta ce face, cum se simte? Stiu ca=ti sunt datoare cu un nr de telefon, iti scriu un mesaj.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput