Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Florentina G spune:
Ningeeeeee!
Copiii mei nu se mai lasa dusi din fata geamului, e veselie mare!
A inceput vacanta, se apropie sarbatorile, nu-mi vine sa cred ca mai este atat de putin pana la venirea Mosului!
Am cumparat jucarii online anul acesta, v-am mai spus, de pe site-ul bestkids si sunt incantata pentru ca am vazut ca in magazine sunt toate mult mai scumpe. Ieri am fost la Selgros si preturile erau cu cativa zeci de lei mai mari decat am cumparat eu.
Acum ma pregatesc sa merg la spital la prietena mea care a nascut ieri o fetita de 4.060g si abia astept sa le vad!(S-ar putea sa fiu nasica de botez...sa vedem
!
Va pup, sa aveti un week-end frumos!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
monu spune:
Dupa cum zice si Florentina afara ninge. Flori felicitari prietenei pt bb. ce mare e!
fetele mele dorm acum. maine ne pregatim pentru serbarea de la dansuri. Cloreta veniti si voi sa o vederi pe Ilinca si pe Alexia? Marti Antonia are serbare si pt ca la stat s-au anulat am vorbit cu edu de la Antonia si o lasa si pe Alexia la serbare. Abia astept sa vad ce fatza o sa faca Alexia cand o sa vada ca mosu ii aduce cadita de baie de la barbie.
Pup ca am mancarea pe aragaz si in cuptor. :)
gabitzam spune:
Aseara am fost in Cismigiu cu copiii, e tare frumos amenajat de Craciun. Este targ de Craciun cu casute in care se vand de toate pt. Craciun, ornamente, jucarii, vin fiert, ceai, cafea, vata de zahar. Este un brad foarte mare si frumos, sania lui Mos Craciun cu reni. O iesle cu o scena a Nativitatii in marime naturala. Este si patinoar deschis. Si o scena pe unde aseara era concert de colinde.
Putin cam mare inghesuiala, dar destul de ordonata sa zic asa
Tiganii cu prostii de vanzare erau tinuti afara la poarta, asa ca atmosfera era OK.
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Ah, Gabitza, ce dor mi-ai facut de Cismigiu cu descrierea ta. Mi-am imaginat fiecare lucrusor povestit de tine... sint tare legata de parcul asta, este parcul in care si-a petrecut Agata primul an de viata.![]()
gabitzam spune:
Nelia, uite am gasit undeva poze de la targul din Cismigiu: http://metropotam.ro/iarna/2009/12/art8521300534-Targ-de-Craciun-in-Cismigiu/
Alaturi de SEBI
Florentina G spune:
Mai devreme s-au intors si ai mei copii din Cismigiu. Maya era foarte incantata pentru ca i-a luat bunicul aripi de fluture cu bagheta magica de "Tinckerbell". Mi-a povestit mama ca era o ghereta unde se vindeau carnaciori si alte chestii la gratar iar vanzatoarea incerca sa isi vanda marfa imbiind trecatorii - la care Maya i-a strigat "degeaba ca nu ne impresionezi, ca nu ne este foame!!"![]()
Dati-mi si mie o idee - ce sa cumpar unui bebe nou nascut care are de toate?
Gasisem pe site-ul de unde am cumparat jucarii, un cos ermetic pentru depozitarea scutecelor folosite... ma gandeam ca pana pe la doi o sa il tot foloseasca... Ce ziceti, e o idee proasta?
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
gabitzam spune:
Suna bine chestia cu cosul de scutece folosite. Daca are de toate, greu sa gasesti ce sa iei. Dar ceva util e o idee buna.
Alaturi de SEBI
Cloreta spune:
Hello fete frumoase
Mai dau si eu pe aici cu doua vorbe. Ma bucur ca scrie Florentina din nou, in rest au cam disparut alte mamici care erau active.
La noi toate bune, am intrat in vacanta in mod oficial de luni si gargarita e la mama. Oricum saptamana trecuta am dus-o doar la asa zisa serbare pentru ca mi-a spus Teodora ca "serbarea" a durat foarte putin, adica a venit mosul fals, care era paznicul de la gradinita, le-a facut educatoarea poze si cam atat. Desi spunea una din ele ca s-au pregatit, ma rog, nu mai comentez.
Pitica a stat acasa pentru ca tusea sec si ii cam curgea nasul desi dna doctor ne-a spus ca o putem duce. Acum vreo trei saptamani s-a lovit la ochi la bunica si are si acum o mica vanataie, foarte greu trece:( Ma enervez ca la gradi au venit unii sa le faca poze pe diverse suporturi sau felicitari si nu le-au adus, cica dupa sarbatori, multumesc dar nu isi mai ating scopul atunci. I-am spus educatoarei ca banii mei sa nu mai ajunga la ei, nu e vreo suma mare dar e vorba despre un principiu, la ce d-zeu te angajezi sa faci ceva ce nu poti face?
Altceva nu mai am de zis
Mai putintel, sa se mai laude si altii![]()
Va 
gabitzam spune:
Hai ca ma laud eu ![]()
www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-12-09" target="_blank">Andrei la serbarea de Craciun de la gradinita ![]()
Alaturi de SEBI
Florentina G spune:
Clara, te pup, sper sa revina fetele curand pe forum ca sa nu imi ies din mana cu scrisul
.
Cred ca anul acesta au zis mersi educatoarele ca nu s-au mai facut serbari publice. Adevarul este ca le este si lehamite avand in vedere faptul ca au fost obligate sa isi ia concediu fara plata sau au muncit fara sa fie platite. Cred ca in cazul gradinitelor particulare treaba nu sta la fel. Se si vede de fapt, numai uitandu-te la pozele lui Andrei al Gabitzei se vede diferenta. Se vede ca s-au straduit...
Gabitza, m-am uitat lung la pozele lui Andrei si am remarcat cat de mult a crescut si mai ales cat s-a schimbat... are o figura de baietel matur, de frate mai mare si e frumos foc, ce mai!! Ma uitam la tunsoarea lui- s-a obisnuit sa stea la tuns? Eu cu Patrick inca am de furca.... ma gandeam sa ii fac o programare la Ciufolici zilele astea..
Si colajele sunt superbe... cei dragi vor avea o surpriza frumoasa de sarbatori!
Si apropo de colaje... am ramas datoare cu slide-ul insa nu am primit decat vreo 5-6 poze! Cred ca cea mai buna varianta ar fi ca atunci cand postati poze de Craciun sa imi puneti linkul cu o poza care ati vrea sa apara in slide...si o sa o iau eu de acolo ![]()
V-am pupat si am plecat....acasa!
Tina, mami de
Patrick si
Maya