INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 17
peta spune:
viss cum te mai simti? in a cata zi esti? foarte frumoasa povestea ta, poate acm, ca ti-a fost daruit cu asemenea ganduri bune sa ai succes 
araceli, imi pare bine daca ti-am dat speranta...asa si trebuie
, daca am reusit eu dupa atata timp, sigur se poate...cu rabdare, se poate...
alla poate se aranjeaza lucrurile numai bine cu IA...ce foliculi ascultatori ai ![]()
anabel79 spune:
alla76anabel79 tu ai facut pregnyl/gonasi? cand? cam atunci ar fi cam trebuit sa se elimine riscul de a se transforma in chisturi foliculii. acum nu stiu ce sa spun...
Eu nu am facut nimic pentru spargerea foliculilor, asa mi a recomandat dr.Am citit prospectul la gonal si scria ca nu e indicata administrarea de pregnil in cazul producerii a mai mult de 3 foliculi mari ...la mine erau 4 cu marimi de peste 22 in ziua echo, iar la inseminare de 24...se pare ca pe dr sau spart doar trei ptr ca celalalt e chist...asta e oricum totul e o loterie dc ai noroc e bine dc mai incerci vom vedea va tin la curent....va pup!!!!
ella28 spune:
Gata, am fost la eco la dr Dragu. Am mai multi foliculi dar cei mai mari sunt pe stanga de 16 mm, pe dreapta de 15, 14, 12. Mai fac 2 zile de stimulare, luni la eco. Probabil inseminare luni/marti decide dr Dracea in functie de ce vede la eco luni.
Endometru de 7.1, adica ok. Sunt ziua 10 de CM, a 8-a de stimulare.
Voi daca ati avut mai multi foliculi ati facut 2 Pregnyl de 5000 sau unul singur?
va 
elenaraluca spune:
Eu sunt distrusa,beta 0,300.nu mai stiu ce sa mai fac simt ca o iau razna.totul a mers ca la carte 5 foliculi mari,endometrul 10 si 34 mil spermatozoizi,mai mult de atat de unde?si totusi nu am reusit

Arianna11 spune:
Buna fetelor....daca pina acum mi se parea o joaca de acum s-a terminat.Iata ca am fost la dr.....si ce pot eu sa va zic ... e ca.......................incepem pregatirile de IA
Gata am intrat si eu in rind cu lumea de aici.....am o presimtire buna
Deja m-a bombardat dr.cu multi termeni si medicamente...adica mi-a dat sa i-au o reteta cu ..gonasi 5000(2 cutii),una cu gonal f 900ui,adica sa-mi fac cite 75ui o data(injectii in burta ).
In prima zi cind tr.sa vina uritii tr sa sun la el si sa-l anunt,in a doua zi tr sa ma duc sa-mi fac FSH,3LH si 4 ESTRARIOL(daca se potriveste cu termenul in Ro).
Fetele va rog sa ma mai ajutati si voi cu medicamentele astea...eu sunt tare in ceata...mi-a zis ca tr sa fac o gramada de chestii...ce e bine e, ca am venit exact la timp ,adica pe 28-29 tr sa apara uritii si o sa putem incepe cu IA mai repede ,nu tr sa mai asteptam...numai Dzeu m-a indemnat..
Arianna11 spune:
Daca eu asteptam uritii pe 28-29,iata ca au venit azi pe 27 si dr mi-a zis sa-l sun diseara,iar miine ma duc sa fac analizele de FSH,3LH si 4 ESTRARIOL.
Astept sfaturi si indrumari de la voi...
Araceli spune:
Elenaraluca
, imi pare tare rau
Te rog eu, nu dispera. Trebuie sa mergem toate mai departe. Se va intampla si la noi minunea intr-o zi.
Sa stii ca si la mine a fost totul cum trebuia la IA, iar
am avut 60 mil si tot nu a iesit nimic
Maine te vei simti mai bine, vei vedea. Nu-ti pierde speranta
Arianna, ai cumparat gonal? Pt ca trebuie sa incepi cat de curand si nu se gaseste asa usor. Eu l-am comnandat de fiecare data cu cateva zile inainte. Eu am inceput gonal din ziua 2 de cm.
Ella, eu am avut de fiecare data mai multi foliculi si am facut un singur gonasi/pregnyl de 5000.
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Araceli Arianna, ai cumparat gonal? Pt ca trebuie sa incepi cat de curand si nu se gaseste asa usor. Eu l-am comnandat de fiecare data cu cateva zile inainte. Eu am inceput gonal din ziua 2 de cm. |
Araceli...ms de raspuns.....da am cumparat si gonal si gonasi,deci de miine z2 ar tr sa-mi fac injectia?(eu sunt in Italia acum si o sa fac IA aici,la Roma)
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca Eu sunt distrusa,beta 0,300.nu mai stiu ce sa mai fac simt ca o iau razna.totul a mers ca la carte 5 foliculi mari,endometrul 10 si 34 mil spermatozoizi,mai mult de atat de unde?si totusi nu am reusit ![]() ![]() ![]() |
Elena imi pare foarte rau
e greu de inteles ce se intampla... te astepti la asa valori sa fie totul bine,dar din pacate nu se prinde..ooooffTrebuie sa nu renunti,sa lupti in continuare si pana la urma se va intampla si minunea.

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
peta spune:
elenaraluca - imi pare foarte rau ca nu ai reusit...stiu ca e greu, dar trebuie sa-ti aduni curajul si sa o iei de la capat, luna asta ai stat f bine, deci probabil ca a fost doar ghinion la mijloc, sigur o sa reusesti...
ella - si eu am facut un singur pregnyl de 5000. Ai recolta buna luna asta, tin pumnii