Vacanta de iarna mai devereme?
e adevarat ca vacanta de iarna o sa inceapa mai deverme cu o saptamana, pt ca isi vor lua profesorii concediul acela fara plata? am citit intr-un ziar azi dimineata.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Asa am auzit si eu.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anya spune:
Din pacate da.
Preferam sa le prelungeasca vacanta cu 1 sapt, ca sa reincepa scoala pe 4 ianuarie .
szivarvany spune:
Stiti cumva data exacta la care incepe vacanta si cat dureaza ?
Of, vor fi niste sarbatori tare grele pt toti :(
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
madau spune:
Ultima zi de gradi e 11 decembrie. Plus ca au liber si pe 30 nov si 1 dec
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anya spune:
Vacanta din 12.12.
Mamagiuliei, s-a intamplat ceva? "Of, vor fi niste sarbatori tare grele pt toti :("
Putem sa te ajutam?
szivarvany spune:
Anya, ma gandeam ce bine "pica" inainte de Craciun sa iei bani mai putini ...
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
anya spune:
Esti bugetara....
Imi pare rau...ma gandeam sa nu fie si alte probleme.
Sanatosi sa fiti.
szivarvany spune:
Eu nu sunt bugetara, dar am prietene care sunt si nu asteapta deloc sarbatorile Fiecare avea planuri pt cei mici si acum vor scurta listutele :(
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
Tisina spune:
Ca se incepe vacanta mai devreme am inteles, dar scoala cand se va relua? Aveti idee? Sper ca nu inainte de Anul Nou.
hristina spune:
Din pacate, e adevarat! 30 si 1dec liber, iar apoi, pe 11, dupa finalul cursurilor, incepe vacanta!
Intr-adevar, cea mai crunta vacanta! Fara multi, multi bani pentru noi.
Iubeam invatamantul in primii mei ani, desi salariul a fost mizer dintotdeauna, dar acum , ajung sa nu mai iubesc absolut nimic. Este infiorator sa vezi ca nu ai bani de paine si de un minim de subzistenta, de la o luna la alta si ne sugruma cheltuielile stricte!
Pacat de noi si mai ales de copiii nostri!