Bradul de Craciun
Raspunsuri - Pagina 2
hristina spune:
De acord cu Silvia.
Si mama lucreaza tot in RomSilva si stiu foarte bine cum sta treaba cu bradutii de Craciun! Nu afecteaza nimic, din contra...
DianaBiro spune:
A, nuuuu! Sunt total impotriva bradutilor artificiali. E Craciunul, trebuie sa simti magia sarbatorilor de iarna, iar mirosul bradului natural face parte din asta ;eu una mai bine nu cumpar brad deloc decat sa iau unu artificial doar ca sa vada altii ca am si eu brad !!Si de altfel,nici nu e sanatos ptcopii,cu toate mirosurile alea de chimicale!vreau ca mosul sa-i aduca fetitei mele un brad mare si frumos cu varful pana in tavan ,sa fie superb cand e gata impodobit !!ceea ce nu se poate face cu un bradut de 50 cm in ghiveci !
anya spune:
1.Brazii in ghiveci costa enorm. Daca ar fi aproximativ la acelasi pret cu unul taiat - multi ar lua brazii in ghiveci, dar...Si in plus, cam 90% nu rezista transplantati afara.
2.Brazii de plastic, dupa ce sunt stransi in cutie - ocupa un loc mult prea pretios in debara. Si globurile sunt deja prea mult!!!
3.Brazii naturali provin cam 80% si raririle care trebuie oricum facute. Ceilalti 20% sunt din import si au fost crescuti pentru taiere. Avantajul e ca scapi dupa sarbatori de ei - exista ghena la bloc - si in plus miros...superb.
danutz spune:
eu am o dilema:
1. bradul la ghiveci, costa ceva de genul 260 ron- 1 bradut de aprox 1 m. Ce fac cu el dupa Craciun? Nu am loc sa-l tin in apartament, nu am unde sa-l plantez. L-as duce inapoi, dar il primesc?
2. bradul artificial, am citit si eu cate ceva cum ca in contact cu instalatiile de lumini ar emite substante nocive. In ultimii 7 ani, brad artficial am avut,unul mic aproape ca o jucarie.Acum, fiindca Rares are aproape 3 ani parca as vrea unul natural, sa vina Mosul si sa incapa cadourile sub el
Deci nu stiu ce sa fac...
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz eu am o dilema: 1. bradul la ghiveci, costa ceva de genul 260 ron- 1 bradut de aprox 1 m. Ce fac cu el dupa Craciun? Nu am loc sa-l tin in apartament, nu am unde sa-l plantez. L-as duce inapoi, dar il primesc? |
Daca ar fi sa-l primeasca inapoi, mai bine l-ar da in chirie atunci, nu? Nu prea cred sa-l primeasca, ca doar scopul e sa faca vanzare...
Mami de Denis (17.06.2006)
Tisina spune:
Bradul meu de plastic nu miroase a nimic. In ce fel poate sa fie nociv?
Eu una nu sunt pentru brazii naturali in casa (cei taiati) pe motiv ca - numiti-ma nebuna - mi se pare o crima. Copacul acela e muribund, iar noi ne bucuram sadic in jurul lui. Brrrr...
Si cum bradul la ghiveci mi se pare cam scump pentru bugetul nostru, de ce sa nu ne bucuram de un brad de plastic impodobit frumos? Zicea cineva ca ar fi ca sa vada altii ca am brad - scuze, dar eu nu il fac pentru altii, ci pentru noi. Si fiind de plastic, il pot decora copiii cum vor ei, ca nu se inteapa iar daca il rastoarna (din prea mult entuziasm la impodobit) nu e nici un pericol pentru ei (e usor, chiar daca e mare). Mirosul de brad il aduc in casa de Craciun prin buchetelul (de ceva vreme traditional la noi in familie) din crengute de brad ornate si ele frumos, pe care il asez pe masa, in vaza.
Dar ma rog, fiecare cu gustul si parerea lui.
blackpanterro spune:
Noi cumparam de 3 ani brad adevarat de la o familie ce se ocupa cu asta.Fiecare brad scos din pamant e inlocuit imediat de alti braduti iar cand trece craciunul e reciclat, exista o zi pt fiecare oras cand vin masinile si ii iau pt reciclat.
Am avut brad de plastic si nu mi-a placut, mirosea in casa a plastic indiferent de cate lumanari puneam.
Dau intr-adevar destul de multi bani pt el ca eu il vreau foarte stufos, in stil american, dar cand il am in casa impodobit frumos si mirosind atat de frumos, iti taie respiratia, ma rog mie imi taie respiratia :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
NicoletaB spune:
Eu sunt pro braduti din plastic sau in ghiveci.
De pe vremea lui Ceasca' am ramas dezamagita de bradul meu natural cu 2 crengi la metru care nu semana cu cel din filme super bogat.
Cand au aparut cei din plastic de import super bogati in crengi si ca in sfarsit semanau cu cel din filme, m-am bazat numai pe el.
Intre timp au aparut si cei de import, dar preturile sunt mari si chiar imi pare rau de faptul ca ii arunc tinand cont ca ajung la inaltimea aia in 15-20 de ani. Mai bine stau in padure sau pe unde sunt plantati caci tot ne-am batut jos de planeta in ultimul rand.
Eu stau la curte deci avantaj de plantat pomi. Am curtea plina de tuie caci imi place pata de culoare pe timp de iarna.
Anul trecut am cumparat unul in ghiveci pe care apoi l-am plantat in curte si s-a prins.
Anul acesta tot cu brad de plastic defilez pe care il impodobesc afara pe terasa, iar cand va creste suficient si cel plantat, il voi impodobi si pe el.
9+
anangel_lexi spune:
Noi tocmai am cumparat vineri un brad la ghiveci de vreo 1,5 m, absolut superb. Nici macar nu a fost foarte scump, 19 euro. L-am plantat in curte imediat ce am ajuns cu el acasa si speram din suflet sa se prinda. Il vom impodobi cu beculete colorate. As fi vrut sa iau si pentru interior un bradut de plastic, ca sa am sub ce pune cadourile dar sotului meu nu-i plac cei de plastic, asa ca probabil ne vom rezuma la cel de afara.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
carla28 spune:
Noi de cativa ani avem brad artificial.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE