Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici18
Raspunsuri - Pagina 20
mikaela2009 spune:
Heiii, ce faceti mamici de pui?
Jo, sa stii ca si noi am avut probleme cu Dennis pe drum , deoarece nu mai vroia sa stea in carseat, cand am mers l-am mai scos de acolo, dar m-am riscat, deoarece aici e foarte grav daca nu tii copilul in car seat.
Azi noapte s-a trezit continuuuuu, cred ca din juma in juma de ora
Habar n-am ce a avut, dar stiu ca eu sunt terminata.Si cand ma gandesc ca luna viitoare incep munca...daca o tine tot asa noptile nu e de bine
Ieri i-am dat pt prima data carne de vita, binenteles amestecata cu legume...i-a placut
De cand i-am facut program a inceput sa manance mai bine, sper sa mergem inspre mai bine.
mirela_n spune:
BunaFetelor,am si eu ointrebare,voi cum ati facut branzica de vacipentru bebeii vostri?pentru ca ieri a mancat si Ana-Maria pentruprima oara,i-am luat calciu lactic si i-am pus la o cana 2 pastilute si mi-a iesit cam faramicioasa,oare e mult?eu vroiam mai moale .Va intreb ca voi ati papat deja asa ceva
c.valy spune:
Salutare,salutare si La multi any mamici si pitici,ce mai faceti?ce-ati mai facut cu ce va mai laudati?cum ati petrecut de sarbatori,a venit mosul la voi...of cate intrebari...va era dor de noi ca-ci noua de voi da abia asteptam sa ajungem acasa,a fost frumos in concediu pacat ca nu a prea tinut vremea cu noi a plouata mai tot timpul,ma bag putin la recuperat si admirat poze,ca am vazut ceva noutati,apoi revin poate bag si eu cateva poze.
Luca Daniel
joklk spune:
Bine ai revenit Valy! Si noua ne-a fost dor de tine si de Luca.
Mirela, eu stiu ca la un litru de lapte pui opt pastile de calciu lactic. Ti-a iesit sfaramicioasa pentru ca probabil laptele nu a fost prea gras.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
mikaela2009 spune:
La multi ani!!!Valy, ne-a fost dor de vooi
Am vazut pozele se vede ca v-a prins bine acest concediu, ce mama tanara ai!!
Cum a fost zborul pt Luca? Ma gandesc ca si noi vrem sa mergem in Ro anul acesta si avem de zburat vreo 12 ore...mi-e groaza.
Revin mai tarziu, acum merg sa-i dau cerealele lui Dennis
Am adaugat poze http://picasaweb.google.ro/mihaelamold/Dennis10?authkey=Gv1sRgCMHek--7gvT_ugE#
Iar aici sunt poze de la cabana http://picasaweb.google.ro/mihaelamold/Revelion2009?authkey=Gv1sRgCJilyoWXmKLHhwE#
mirela_n spune:
Valy bine ai venit,am vazut pozele tarefrumos a fost la voi acolo,Mikaela am vazut si pozele voastre foartefrumoasema bucur ca v-ati distrat
mikaela2009 spune:
Mirela, eu am facut branza de 3 ori, dar nu mi-a placut, asa ca, acum ii cumpar ricota si eu zic ca e k.
Daca te uiti in paginile trecute fetele mi-au zis cum se face branzica
mikaela2009 spune:
Mirela uite ca am gasit :"Jo:poti face branzica din lapte normal pasteorizat cu pastile de calciu lactic, la un litru de lapte opt pastile.
Si de la Valy:"reteta e aceeasi pe care a dato si Jo numai ca eu ii faceam din 125 lapte(recomadat e cel praf)eu ii dadeam din comert si o pastila de calciu,iese cam o lingura branzica,e cam incacioasa(asa mi se pare mie) asa ca o amestecam cu alceva"
Eu am cumparat lapte organic si am facut fara pastile ca deh, n-am gasit dar nu mi-a placut gustul asa ca am renuntat
c.valy spune:
Mikaela vazut poze Denis ff frumoase si voi ff frumosi imi plac mult pozele la cabana,zapada,frumos ce mai,am vazut intr-o poza aici ceva frumos a primit si Luca unul asemanator are in fata un cap de pui dar nui place neam,nici sa-l vada dar sa mai stea si pe el am incercat cu frumosul,usor dar nu am reusit asa ca i l-am lasat lu mamaie...
Luca Daniel