Ce pot insemna grimasele bebe-ului meu?
Avem 2 saptamani, suntem prematuri si acum incepem sa recuperam. De 2 zile observ ca atunci cand face kk sau are flatulatii are niste grimase (se stramba si parca si geme un pic). Nu stiu ce poate fi, kk este normala atat ca si culoare cat si consistenta, nu plange, de mancat mananca.... m-am gandit la colici, se poate? E de bine, e de rau...???
Daca cineva dintre voi sa confruntat cu asa ceva, mi-ar prinde bine un sfat.
Multumesc.
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Cred ca toti bebelusii se screm si fac mutrite cand fac kk.
Ii dai ceva pt colici?
Ti-ar fi mult mai usor, cred, daca ni te-ai alatura in discutii la clubul mamicilor de prematuri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144212
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
ina_nz spune:
hahahaha
tu cand faci kk ai zambetu pe buze?
normal ca face grimase....se screme si el
la varsta aia nici nu au control asupra muschilor....
am observat ca fi-mea cateodata se screme sa "vorbeasca" si iese un partz de la atata sfortare
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina_nz hahahaha tu cand faci kk ai zambetu pe buze? normal ca face grimase....se screme si el la varsta aia nici nu au control asupra muschilor.... am observat ca fi-mea cateodata se screme sa "vorbeasca" si iese un partz de la atata sfortare |
ca bine le zici!
Mami de Denis (17.06.2006)
jana_h spune:
inteleg ca e normal, ins bebe-ul meu cand face grimasele de care va spuneam mai sus, se incrunta si icneste, iar daca il prinde in timpul mesei sau dupa, vomita lapticul. am intrebat doctorita si mi-a zis ca ..."poate e de la colici" si atat. ma asteptam sa imi recomande sa ii dau sau sa iau eu ceva, dar nu...! de asta nu stiu ce are de fapt, colici sau e doar o chestie normala...?
rhoneea spune:
citat din mesajul lui jana_h inteleg ca e normal, ins bebe-ul meu cand face grimasele de care va spuneam mai sus, se incrunta si icneste, iar daca il prinde in timpul mesei sau dupa, vomita lapticul. am intrebat doctorita si mi-a zis ca ..."poate e de la colici" si atat. ma asteptam sa imi recomande sa ii dau sau sa iau eu ceva, dar nu...! de asta nu stiu ce are de fapt, colici sau e doar o chestie normala...? |
Tu asta ti-ai fi dorit?...Medicamente..leacuri babesti doar ca sa nu-l mai vezi pe bebe facand grimase in timp ce face caca?
Al meu cand era bebe si facea caca,nu numai ca se innrosea ca un rac da ii ieseau ochii din orbite.Nu a fost constipat niciodata.Nu a avut probleme de nici un fel...
Cand ii vedeam fata ce fel face imediat pregateam arsenalul de schimbat
E normal sa vomite lapticul.Niciodata nu ii administra copilului medicamente dupa ureche.
Daca crezi ca e de la colici ii poti da Ovol sau Gripwater or Bebecal.Sunt mai multe produse destinate.
Din experienta proprie iti spun ca la urmatorul meu copil nu voi mai administra nimic medicamentos.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
andacos spune:
citat din mesajul lui jana_h de asta nu stiu ce are de fapt, colici sau e doar o chestie normala...? |
De ce trebuie neaparat sa-tzi dea tzie sau lui ceva?
Inclin spre "o chestie"normala!ceea ce ai descris tu acolo cred ca face fiecare bebe!
inazau ca m-ai distrat tare de tot!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui rhoneea Niciodata nu ii administra copilului medicamente dupa ureche. Daca crezi ca e de la colici ii poti da Ovol sau Gripwater or Bebecal.Sunt mai multe produse destinate. Din experienta proprie iti spun ca la urmatorul meu copil nu voi mai administra nimic medicamentos. Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> *Miracolul nostru* "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
Rhoneea,cred ca se bat niste chestii cap in cap in afirmatzia ta!
Dana
rhoneea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Rhoneea,cred ca se bat niste chestii cap in cap in afirmatzia ta! Dana |
Prin mesajul meu am vrut sa spun ca desi exista un 'arsenal" intreg de medicamente ptr colicile bebelusilor,totusi e bine sa fie evitate.
Din experienta mea de mama,la urmatorul copil nu voi mai folosi nimic medicamentos.Adica lui Sebi i-am administrat bebecal,tarziu mi-am dat seama ca nu s-a meritat.In bratele mele de fapt ii trecea totul.
No,sper ca n-am deranjat...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson