Locul fetelor Nou-Venite (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Am ajuns si eu de la votare..mama da ce coada...si inca mai veneau

A iesit Base pe primul loc si Geoana pe locul 2.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Sunt chioara de somn, a trebuit sa ma intorc la munca , vine un grup...asa ca va pe toate si mai intru miine..Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Sunt chioara de somn, a trebuit sa ma intorc la munca , vine un grup...asa ca va pe toate si mai intru miine..Noapte buna

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna dimineata, fetele.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetele...

draga ma bucur ca v-ati distrat ....si succes saptamana asta
ariana sa te auda Doamne-Doamne

In rest va pup si va doresc o saptamana usoara trutzi cora babi flori lorin polo

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Neata si de la mine fetelor si o cana cu

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Eu tin post decat miercuri si vineri,atata pot,sotul nu tine post,si ...iti dai seama ce greu imi este sa fac pt el cu carne si pt mine vegetale
Preotii spun ca mai bine esti atent la ce scoti pe gura decat la ce bagi in gura

Ai dreptate postul de mancare este pe ultimul loc. Adica pe primul cred ca ar trebui sa fie rugaciunea, faptele bune, infranarea iar pe ultimul mancarea.

Copil o sa imi dea Dumnezeu cand o sa considere ca o sa fie cel mai bun moment. Nu vreau sa fortez lucrurile. Nu vreau sa fac un copil in post decat cu binecuvantare de la duhovnic. Momentan duhovnicul nostru ne-a zis sa tinem post
Iti spun din tot sufletul ca ma bucura tare mult. In felul acesta ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate cate mi-a dat (in primul rand ca suntem sanatosi, toata familia, iar in al doilea rand pentru toate cate mi-a dat, stie El despre ce vorbesc) si, nici nu vreau sa ii fortez bunavointa. Ma multumesc cu ce am. Am mult mai mult decat merit

'Neata fetele.
Nu m-am putut abtine sa nu scriu imediat ce am citit mesajul.
trutzi sa dea DD sa ai parte numai de multe bucurii si satisfactii, exact dupa sufletul tau. Pe mine m-ai impresionat. Sincer. Felicitari.

Pup si celelalte fete si le doresc si lor acelasi lucru. Toate sunteti minunate.

Mergi la inceput

Dragutelor,daca nu v-ati facut simtita prezenta,va pupacesc de 100 de ori si merg sa ma imbrac si sa ma fac frumoasa pentru scoala

Mergi la inceput

Ale fata si puiutul,ti-am dat PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

draga vai ce frumosi sunteti. va sta tare bine impreuna. se vede ca a fost frumos la botez si cred ca v-ati distrat pe cinste. si tortul arata f bine. sper ca a fost nu doar aspectuos. poate va incuscriti cu parintii lui alexandru (sper ca am retinut bine).

Si sa nu uit, mi-a placut puzzle-ul la nebunie. cine l-a facut?

Mergi la inceput