briose

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daca dai clic pe poza ar trebui sa se deschida reteta. Nu stiu despre care prajitura zici.
nu e Sah si nici Televizor. Cind deschizi blogul, sus pe pagina e un montaj de poze cu praji si altele. Praji de care zic eu e in stinga jos, negresa e la mijloc jos. Daca ma uit mai bine pare ca foile sint cu cioco si crema e alba. Sint taiate romburi si au o decoratie cu caramel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai

Citat:
Daca dai clic pe poza ar trebui sa se deschida reteta. Nu stiu despre care prajitura zici.
nu e Sah si nici Televizor. Cind deschizi blogul, sus pe pagina e un montaj de poze cu praji si altele. Praji de care zic eu e in stinga jos, negresa e la mijloc jos. Daca ma uit mai bine pare ca foile sint cu cioco si crema e alba. Sint taiate romburi si au o decoratie cu caramel.

Romburi cu lapte

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Citat:
Romburi cu lapte
asta e. merci mult, o fac in weekend. ai idee daca se poate congela? la mine in familie numai eu maninc praji si nu cred ca vreau sa o dovedesc (de putut sint sigura ca pot). as pune o parte la conge.

Mergi la inceput

Lorelai, nu stiu ce sa-ti spun despre congelare. N-am practicat niciodata, noi papam tot.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dragelor am si eu o intrebare:

Aveti idee unde pot sa gasesc forme de hartie pentru muffins?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu cumpar mereu de la Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cine,zic eu,este doctor in muffinsuri,toate retetele ei, pe probate, au iesit ca la carte,este OSNA.

of,of topic
mariusule,la tine am vazut o paine faina tare de tot,o impletitura de zile mari si de pus la vitrina.
am zis ca am salvat-o,dar,nu o gasesc.explicatia data de tine era ca impletiturile sunt ca la x si o.
te rog pune linkul cu formula ,trebuie sa o fac ptru cina de craciun,este cea mai frumoasa impetitura pe care am vazut-o.

Mergi la inceput

http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/

aici sunt muffinsurile osnei.

eu am ajuns la a hibrida retetele muffinsurilor osnei si tot"combustibile" excelente sunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui principe
of,of topic
mariusule,la tine am vazut o paine faina tare de tot,o impletitura de zile mari si de pus la vitrina.
am zis ca am salvat-o,dar,nu o gasesc.explicatia data de tine era ca impletiturile sunt ca la x si o.
te rog pune linkul cu formula ,trebuie sa o fac ptru cina de craciun,este cea mai frumoasa impetitura pe care am vazut-o.

Paine rotunda impletita

Mergi la inceput

Multam,
am gasit reteta in blogul tau dar tot mi-am prins urechile la impetitura,cu toata explicatia pe care ai dat-o.am reusit in sf sadau de cap impletiturii...exersand cu plastelina.
am facut din aluat paine normala,adica n-am mai scos-o din masina de paine.urmeaza sa o fac maine ca am acumulat mai multa experienta....sper sa nu uit care au fost manevrele de constructie.

Mergi la inceput