briose
Raspunsuri - Pagina 2
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Daca dai clic pe poza ar trebui sa se deschida reteta. Nu stiu despre care prajitura zici. |
mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorelai
|
Romburi cu lapte
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Lorelai spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Romburi cu lapte |
mariussimiuc spune:
Lorelai, nu stiu ce sa-ti spun despre congelare. N-am practicat niciodata, noi papam tot.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Kya spune:
Dragelor am si eu o intrebare:
Aveti idee unde pot sa gasesc forme de hartie pentru muffins?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
principe spune:
cine,zic eu,este doctor in muffinsuri,toate retetele ei, pe probate, au iesit ca la carte,este OSNA.
of,of topic
mariusule,la tine am vazut o paine faina tare de tot,o impletitura de zile mari si de pus la vitrina.
am zis ca am salvat-o,dar,nu o gasesc.explicatia data de tine era ca impletiturile sunt ca la x si o.
te rog pune linkul cu formula ,trebuie sa o fac ptru cina de craciun,este cea mai frumoasa impetitura pe care am vazut-o.
principe spune:
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/
aici sunt muffinsurile osnei.
eu am ajuns la a hibrida retetele muffinsurilor osnei si tot"combustibile" excelente sunt.
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui principe of,of topic mariusule,la tine am vazut o paine faina tare de tot,o impletitura de zile mari si de pus la vitrina. am zis ca am salvat-o,dar,nu o gasesc.explicatia data de tine era ca impletiturile sunt ca la x si o. te rog pune linkul cu formula ,trebuie sa o fac ptru cina de craciun,este cea mai frumoasa impetitura pe care am vazut-o. |
Paine rotunda impletita
principe spune:
Multam,
am gasit reteta in blogul tau dar tot mi-am prins urechile la impetitura,cu toata explicatia pe care ai dat-o.am reusit in sf sadau de cap impletiturii...exersand cu plastelina.
am facut din aluat paine normala,adica n-am mai scos-o din masina de paine.urmeaza sa o fac maine ca am acumulat mai multa experienta....sper sa nu uit care au fost manevrele de constructie.