Am vazut la tv reclama la un www.tvproducts.ro/maruntitor-magic.html" target="_blank">maruntitor magic. Are cineva?
Ma intereseaza daca pot pune rosia/cartoful si sa-mi iasa direct cubulete (fara sa pun fiecare felie in parte.
Din reclama asa parea, acum nu stiu, sa nu fie vreo smecherie si sa arunc banii pe geam.
Il am eu. Rosiile le poti taia in cubulete, dar cartofii trebuie feliati pt ca e dintr-un plastic de proasta calitate si se rupe. Eu il folosesc pt maruntit ceapa.
Am eu, de alta firma de teleshopping, si il folosesc rarisim. Plasticul e de calitate, lamele la fel, dar daca e rosia nu beton, o face terci, ceapa zboara foile, prefer de 100 de milioane de ori Razatoarea V clasica, o am de 10 ani si e "sfanta".
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Multumescm mult pt raspuns. Eu imi doream pt zarzavaturile pt supa. Am razatoarea V, dar imi imaginam ca asta e mai rapid, cel putin asa pare in reclama :)
eu nu-l am pe asta insa am ceva in genul maruntitorului magic.
Nu merita banii,chestiile tari cartof,morcov etc trebuie feliate ca sa le taie.Si da,rosia se cam storceste .
eu am cumparat pt sora mea. am apucat sa fac proba doar la rosie si cartof. rosia o zdrobeste, iar la cartoful intreg ai impresia ca se rupe plasticul daca apesi. a mai facut probe sora mea si mi-a spus ca e grozav la taiat legumele de la salata beof sau cum s-o scrie
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)