Cu dragoste din Iasi (90)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Herra, eu dupa atatea discutii ca la gradinite se va vedea serbarea pe CD am fost si am intrebat cand si cum va fi serbarea, ca stiam ca se pregatesc, ca Stefy toata ziua canta si spune diverse poezii cu Mos Craciun....
iulia-stefy spune:
La multi ani, Hanuc!
Va ofer o si fug la treburi.... Eu am renuntat.... si am o durere de cap groaznica... Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca nu mai beau cafea, dar coincide cu inceputul "curei"....
Stefy e bine... Azi sta acasa cu tati....I-am lasat dormind....
iulia-stefy spune:
Si fiindca tot am zis ca e bine, acum mi-a trecut si durere de cap si tot... Cand am ajuns acasa Stefy avea febra 39.5.... Nu stiu de la ce, maine mergem la analize ca d-na dr. e de garda... Am vorbit deja cu dansa si ne vedem maine la 9 la spital.... Nici nu terminasem bine si am inceput iar...
l_carmen2003 spune:
Sanatate multa lui Stefi.
Eu ieri am facut curatenia de iarna si de acum, linistita ma apuc de decoratiuni. Anul asta am sa dau o raita pe la Felicia ca mi-a placut un magazin de profil de acolo. Daca anul trecut nu voiam nici sa aud de sarbatori si nici n-as fi facut bradul daca nu era Alex la mijloc, anul asta m-am apucat de deja de facut planuri!
Sper sa ma tina!
iulia-stefy spune:
Carmen, multumim. Chiar are nevoie... Acum e "lata"... Ea care alerga, se juca, acum sta intinsa in pat si mai mult doarme pe ea...
Astept rezultatele analizelor... Are o groaza de medicamente de luat si aerosoli.... dar pana nu-s gata analizele... mergem doar pe antitermice si sirop de gatut.... Si a inceput sa tuseasca... dar in gat nu are nimic...
Si noi care ne pregateam de ziua cea mare....
GabrielaG spune:
Cu intarziere va spun si eu din toata inima LA MULTI ANI ANDREILOR, ANDREELOR si de asemeni tutror sarbatoritilor.
Am fost plecati intr-o minivacanta care ne-a priit...dar azi iar am luat-o de coada cu verbe predicative, copulative...etc...
Lacramioara, multa sanatate lui Stefy.
Herra, ce mai face Vladutz?
Pupici si o seara placuta,
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
buna dimineata!
sanatate multa lui Stefi!
Vlad si-a revenit, de marti am intrat in normal, a fost la tenis.
viroza a trecut la taica-sau, ne-a lasat pe noi...
aoleu, am uitat ce-i ala "verb copulativ"?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Gabi, Herra, multumim. Gripa nu e, ca nu a iesit la analize, dar e o viroza respiratorie... A inceput sa tuseasca de .... zici ca i se rupe gatul de atata tuse... Si sigur e viral, ca vad ca mi-a dat si mie tusea.... Dimineata la 1 avea iar febra mare... pe la 4 era ok... la 7 era calduta... Sper sa isi revina. D-na doctor spune ca ieri a fost ziua critica si ca de azi va fi mai bine si spera sa scapam doar cu aerosoli si antitermice... fara antibiotic... ca nu are nici o infectie... analizele sunt acceptabile, mai putin fierul...pe care trebuie sa incep sa il dau dupa ce se face bine...
De mancat nu mananca, dar macar bea lichide... Aseara ca s-o scot din starea ei de moleseala am luat-o cu mine in bucatarie... De fapt m-am dus eu si ea a venit dupa mine... ca initial a zis ca sta in pat... si am tinut-o mai dezbracata, ca era cald... si m-a ajutat la pus prajiturile in tava, la una la alta si a iesit din starea aia... greu, dar am reusit sa o vad in picioare.... dar are o voce....