Cu dragoste din Iasi (90)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
GabrielaG spune:
Hello...am revenit dupa o escapada pe la rude...din pacate e hartie venita de la minister cu "vacanta" obligatorie care va incepe pe 14 sau 15 decembrie...asa ca scolarii vor fi foarte incantati de vacanta mai lunga cu o saptamana. Acum nu stiu cum vor face cu tezele, caci trebuie decalate.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Chestia cu serbarea filmata se refera la acele serbari tinute in cadrul gradinitei, nu? Daca vom tine serbarea in alta parte, intr-o sala inchiriata n-au ce face, nu? "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Eu stiu ca tocmai acest fapt este interzis, iesirea in locurile de joaca (altele decat cele in aer liber).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Hello...am revenit dupa o escapada pe la rude...din pacate e hartie venita de la minister cu "vacanta" obligatorie care va incepe pe 14 sau 15 decembrie...asa ca scolarii vor fi foarte incantati de vacanta mai lunga cu o saptamana. Acum nu stiu cum vor face cu tezele, caci trebuie decalate. Pupici si o saptamana frumoasa, Gabriela si baietii ![]() |
Ei...oricum in ultimele zile inainte de vacanta de iarna cam nu se mai facea mare lucru, chiar daca nu e sfarsit de semestru si nu se incheie mediile. Mai greu va fi la salariu, pentru profesori. Iar tezele...cred ca sunt spre finalizare, nu? Chiar, cum a fost pentru Oto prima teza?
l_carmen2003 spune:
adica kid's land, fun party etc sunt inchise? ca asa ar fi normal daca se aplica corect, nu?
GabrielaG spune:
Oana, in primul rand LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA-TI TRAIASCA TOTI BAIETII!!!
Desigur ca e foarte urat pentru profesori ca sunt trimisi acasa si iau si salarii mai mici, mai ales inainte de sarbatori...dar eu incercam sa vad partea plina a paharului...din varianta copilului. Otto nu a inceput tezele inca...asteptam cu interes.
Si acum inttrebare, intrebare: stiti pe cineva care vinde un apartament cu 2-3 camere la preturi acceptabile? Am o prietena din alta localitate care ar face o investitie pentru mai tarziu cand va fi fata studenta...si deocamdata, in vremuri de criza...ar vrera sa evite agentiile imobiliare. Multumesc mult si astept pe PM un semn de la voi.
Pupici si o saptamana minunata,
Gabriela si baietii