Cu dragoste din Iasi (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

un Craciun fericit! va doresc..chiar daca e pe sfarsite sper din suflet, ca l-ati petrecut ca printre cele mai frumoase din viata.
La multi ani !tuturor care si-au serbat ziua de nastere intre timp
si felicitari pentru evenimentul fericit ramonika,sa fie intr-un ceas bun !
imi cer scuze ca nu am fost pe faza iertati-ma sper ca nu imi mai scapa si alte particularitati...

multumesc de urari la dublu

toate cele bune ....
un sfarsit de an cat mai frumos,si un inceput an nou si mai frumos si plini de impliniri!
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si acum sa vedem ce ati mai scris si daca nu-i prea tarziu sa mai raspund.

Carmen, multumim.

buli, multa sanatate. Imi pare rau ca s-au adunat toate acum pe sfarsit de an... Mai consulta un medic.

Oana, felicitari pentru actiune.

Ramonika, felicitari. Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

Slimatei, multumim. Eu acum ma pregatesc pentru maine. Cae ziua Gazei, ca si avoastra de altfel.

Stefy s-a intalnit cu Mosul care cobora din masina in fata blocului(un vecin din scara, care nu stiu ce lucreaza, ca asta era pe 24 dimineata...) si l-a luat la explicat si la povestit... cat e ea de cuminte, ce a mai facut, ca a imbracat bradutul si ca il asteapta... Si i-a mai zis si o poezie... nu o stiu exact, dar spunea ca n-a fost cuminte, ca ea recunoaste si ca spera sa fie iertata... si inca una...Mos Craciun te asteptam/ De trei zile stau la geam/ Daca mi-ai adus ceva/ Intra si-n casuta mea....
Ieri am fost si amfacut un om de zapada... Am muncit, dar vorba Ruxandrei, parca sunt asa frumoase vremurile care au trecut si asa ma gandeam ieri muncid cu Stefy la omul ei de zapada ce frumos era cand eram copil....
Am fost cu ea cu colinda, a vrut ea neaparat... pe la cativa vecini, la nasi... a fost tare incantata... Si si-a strans si banuti ca vrea ea sa-si mai i-a "niste chestii"....
Toata ziua canta... pe legea ei, dar inspira asa o stare de bine... desi eu nu-s deloc in apele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata la Mos Craciun,
Am venit si noi odata
LA un an(sau jumatate),
SA va fie ,sa va fie
Un an nou cu bucurie,
Si la anu' sa venim
Sanatosi sa va gasim.
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ne daaati ?

Buna dimineata si bine v-am gasit fetelor dragelor!
Sper ca ati avut un Craciun linistit,fericit si bogat in daruri si va doresc sa aveti sarbatori fericite si anul ce vine sa ne gaseasca pe toate mai sanatoase,mai fericite si mai implinite ,alaturi de familie,copii,parinti,frati ..nepoti..
La multi ani!

Anca,imi pare tare rau de ce am citit(doar cateva pagini in urma).
Nu te lasa doborata,incearca si o mamografie,si inca una,poate alti medici.
Eu am o prietena ce are un chist mamar de vre-o 15 ani,il lasa acolo,il urmareste,a mai facut ceva tratamente pe la homeopat,insa e OK..
Si ce "noroc" ai avut cu piciorul,tocmai acum,de sarbatori...Uf..
daca e sa vezi partea buna..ca nu te-ai mai agitat cu ordinea,curatenia si mancarea..super!

LA multi ani sarbatoritilor lunii decembrie si Stefanilor si Stefaniilor !

Va pup si va doresc tot binele din lume,nu numai voua ci si famililor voastre!

PS:
In curtea noastra troneaza cel mai mare om de zapada ce l-am facut vreodata(ii ajung cu capul pe la umeri ) si cel mai "rubicond"..Mergem azi in vizita sa vedem daca s-a molesit de la ploaie si caldura sau daca a rezistat eroic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ioii..
Scuzele mele..

Felicitari Ramonica!
Sa-ti traiasca printesa,sa creasca mare si sa fie sanatoasa si norocoasa..si papacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani sarbatoritilor cu numele de astazi!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Stefan!

Noi va oferim o felie de tort si mai plecam la alt Stefan, ca la noi s-a terminat petrecerea cu pitici... mai avem una mai pe seara cu oameni mari... Dar cea adevarat pentru Stefy a fost ok, iar ea foarte incantata.

Multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Urez si eu La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Stefan. Sa fiti toti sanatosi si fericiti.

De la mine...o bucata de prajitura cu mere, ca am vrut ceva mai usurel, nu cred ca as fi putut manca acum nimic ciocolatos. Si chiar am fost inspirata, musafirii de dimineata au apreciat. Mai astepam o tura pe seara si sper sa le placa si lor.

Eu vreau zapada!!!! Stefan a fost bolnavior in saptamana cu zapada si nu a iesit la bulgareala. Si e asa suparat ca nu a facut om de zapada. Adi? Omul vostru a rezistat?

Carmen...pe unde v-ati plimbat anul asta?

Herra, ai gasit costum de fash? Am vazut si eu in Siraj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit.
Azi sunt la birou, si imi citesc restantele.
Asadar tuturor Stefanilor si Stefaniilor si numai urari de bine tuturor!

Noi am stat pe acasa, pe la patinoar, prin oras dar mai ales pe acasa cu musafirii...
In rest? Am citit cat am avut chef si am incercat sa ma si odihnesc.

Anka cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Carmen, merci, sint binisor. nu prea stiu cum sa ma port cu piciorul, dar faptul ca am cadru ma ajuta f tare.
in rest - o sa mai consult un doctor.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Ieri dimineata am avut petrecerea cu pitici, apoi, dupa somn am fost la nasicul ei ca era si ziua lui, chiar de nastere si e si el Stefan... iar pe seara au venit niste prieteni.... si i-a pus sa-i cante la multi ani si sa sufle ea iar in lumanarile de la tort.... desi era deja taiat.... si lipsea o buna bucata din el.... Daca apuc am sa pun si poze... ca n-am mai pus din vara.... sa vedeti cum a ornat Stefy tortul... Mare ajutor am la bucatarie... Nu stiu daca o va tine mult.... Deocamdata ii place tare mult....
Se pare ca toata luna asta e ziua ei... ieri a primit iar o groaza de cadouri... Urmeaza zilele astea sa-i mai vina un colet de la sora mea...

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara... Eu ma duc sa mai caut ceva activitati pentru ea... I-am promis ca am sa-i fac o hainuta groasa pentru bebe, dar vreau sa mai caut niste planse cu diferente cu... ceva care sa-i puna creierasul la treaba.... CA daca tot stau cu ea zilele astea... sa fac ceva....
Ieri am facut flori, masini si animalute cu stampile, dar eu m-am facut toata numai tus la curatat stampilele... Astea pe care le are sunt de muuuult si vreau sa-i caut sa-i iau altele mai mari dar nu stiu de unde... Ati vazut pe undeva stampile pentru copii?

Oana, si Stefy e necajita ca nu mai e zapada... Insa noi am reusit sa facem un om... de zapada...

Carmen, si noi tot pe langa casa sau pe la prieteni... Putin pe afara... Astept sa mai creasca putin sa o duc si pe ea la patinoar... Eu am o pasiune pentru asta... si poate asa imi scot si eu patinele "de la naftalina"...

buli, ma bucur ca esti binisor. Multa sanatate si putere sa "fii cuminte"...

Mergi la inceput