Cu dragoste din Iasi (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, eu sper din tot sufletul sa ajung sapt viitoare luni, cel tirziu marti la gradinita. esti si f aproape de serviciul meu.
sint foarte incilcita in perioada asta nu ma pot aduna deloc.
si toata lumea ma intreaba daca nu mai organizez ceva, dar din pacate, probabil ca nu am sa pot :(, energia imi lipseste cu desavirsire.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mei, si eu si Alex suntem in 'carantina' de ieri. Pneumonie interstitiala. Simptome? Eu si Alex doar tuse. Fara febra, fara secretii nazale, fara nimic. Cum tusea persista de 3-4 saptamani am mers la dr. Nu se asuculta la stetoscop, se vede doar la radiografie. Asa ca atentie.
Aaaa... eu ma simteam foarte obosita si somnolenta...
Fiind virala, se da usor. Chestia e ca o duceam pe picioare linistita si ma rog...

Anca, eu nu prea tip la Alex de fapt rar ridic tonul la cineva, unii spun ca daca tac prea mult sunt nervoasa!
Nu, adevarul e ca ma abtin cat pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Oana, azi a fost 'mosu' la copiii nostri la grupa... cu cateva ciocolati.
Este facut in Piata Unirii un brad frumos? Cum vom avea voie afara sa mergem si noi!

Anca, asa e! Si multumesc in fiecare zi pentru asta!
Spuneam ca rar ridic tonul in general, insa Alex a fost clientul meu preferat in luna octombrie cel putin! Din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Anca, daca iti e greu pot trece eu pe la tine, pe la serviciu, desi...poate faci totusi o pauza si treci sa ne vezi (pe noi, Gradinita, intelegi pluralul, nu? )

Carmen, stiu de Mos Craciun. A fost si Stefan, am inteles ca au facut si o mica serbare.

Mergi la inceput

nu, Oana, vin eu fara discutie. daca totusi se face marti si nu reactionez da-mi un brinci pe mess fara nici o problema

Carmen, am zis eu de tipat?:)

bradul din piata unirii e chiar misto, ne-am alergat si noi vreo doua seri in jurul lui. nu mai zic de fintini :)

Mergi la inceput

fetele si copiii bolnaviori, sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Carmen, multa sanatate la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multa sanatate, Carmen!

cand aveti voie afara?
ce tratament primiti?

si spui ca si simptom a fost doar tuse? ce fel de tuse - ca si ai mei tusesc iar!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai scrisesem un raspuns luung...dar s-a blocat calculatorul asa ca reiau pe scurt:
- multa sanatate Carmen si Alex si aveti grija de voi
Eu ieri am fost la Matei la serbare, a fost frumos...dar se putea mult mai bine.
Inm schimb Mosul mi-a placut foarte mult, am inteles ca e actor la Luceafarul, dar s-a descurcat onorabil, a incercat sa adoarma...i-a imitat la un dans...dar il cam dureau salele, a vrut sa pelce la sfarsit cu sacul plin si toti au inceput sa strige dupa cadouri...a fost frumos...Daca aveti nevoie sa vina acasa...imi spuneti si-o sun pe Doamna invatatoare sa va dau nr de telefon al Mosului. Oricum la sfarsit am facut si o poza cu Mosul...daca reusesc sa o descarc sper sa v-o arat.
Imi pare rau ca n-am reusit sa-mi vad copilul dansand din fata...ci doar din lateral cumva...dar pe ansamblu a fost bine...am copil talentat...cel mai bun, destept, istet, talentat....etc Vedeti ce modesta sunt?

Sa aveti o zi frumoasa si multa multa santatae bolnaviorilor,

Gabriela si baietii,

Va ofer si cafelutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu merg la serbare, de la ora 15. am niste emotiiiiiiii!

pentru ca la noi e prima serbare, la precedentele fiind bolnav copilul...sper sa nu ma apuce plansul de fericire, desi sunt deja emotionata ca ne-au colindat la servici niste copii de la o casa...de copii...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput