Gasca de Constanta *111*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si eu va urez de azi

CRACIUN FERICIT!!!!

Sa ne regasim cu bine dupa Craciun, cu impresii!! toata gaska!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

noi am cam absentat,dar motivat....am avut o perioada mai plina,eu am facut cursuri de manichiura pedichiura si manichiura aplicata(unghii false),am dat si examenul pe 30 nov,l-am luat,acum trebuie sa ma apuc de treaba,sa pun in practica ce am invatat....
copii au fost foarte bolnavi amandoi(andreea a fost atat de bolnava incat a lipsit si de la teza de la matematica,dine nefericire o va da singura in ianaurie,pana atunci meditatii,ca stam cam rau la capitolul matematica),au fost pe antibiotic,insa acum sunt bine,au ramas cu o tuse,mai rara ce-i drept...iar eu de abia ieri am reusit sa-mi fac curatenie generala(am reusit in sfarsit sa ne punem parchet in sufragerie,stateam cu pachetele de parchet in balcon in vara,asa ca ne-a hotarat,sa-l punem inainte de Craciun),am renovat sufrageria,dar mizerie s-a facut in toata casa....am zis ca daca tot scoatem tot din camera sa punem parchetul,sa reparam si sa zugravim si peretii, si ca sa fie treaba completa,pt ca vechiul sifonier a fost desfacut si montat de n ori,am hotarat sa facem si un sifonier nou,asa ca mi-am facut ditamai hardughia pe tot peretele de 3,50...asta ca sa nu ma mai plang ca nu am loc sa-mi pun hainele.... am reusit sa pun si toate hainele la loc in sifonier....asa ca mi-a mai ramas doar mancarea de Craciun de facut si ceva cumparaturi,pe care le-am finalizat astazi si cat a fost Andreea plecata la meditatii,Mihaita la terapie si Paul la servici am profitat de am impachetat si cadourile....

si vestea cea mai mare,am o obtinut o sponsorizare pt terapia lui Mihaita pt un an de zile....

va doresc sarbatori fericite si un an nou mai bun!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Off Dana, eu ma feresc de racolari de genul...asta-i marketing-ul, ca o vulpe...nu-i pt oameni corecti! Macar intreab-o pe Gabriela, poate primeste ceva punctaj sau altc avantaj pentru ca te-a racolat ea, trebuie sa fie ceva in avantajul ei. Daca nu, atunci...rusine hotilor!

Nu ,nu beneficiez de nimic....dar astfel am primit inca odata o lectie pe care nu stiu daca o voi invata vreo data......ca nu toti sunt corecti,ca nu toti se gandesc si la cei din jur...C'est la vie!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu cred ca mai intru maine, asa ca va urez de acum: Craciun fericit alaturi de cei dragi! Sanatate multa si bucurie in jurul bradului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Craciun Fericit!
Si un An Nou cu bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Va doresc SARBATORI FERICITE, LINISTE SUFLETEASCA SI UN AN 2010 FOARTE BUN!

LA MULTI ANI !

Si o www.youtube.com/watch?v=w_UIOKJEUfI&feature=related" target="_blank"> colinda sa va incalzeasca sufletele!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Bun gasit in Ajunul Craciunului!Cred ca toata lumea e ocupata cu pregatirile de Craciun.Din pacate eu am o veste cam trista si neplacuta pentru mine si as vrea sa v-o spun.Ieri am facut si noi cumparatuti in Constanta,cam de 350 Ron si am intat in Doraly sa iau ceva de incaltat.Cand ne-am intors nu am mai gasit nimic in portbagaj!...Am chemat politia,care ne-a reprosat subtil ca trebuia sa ramana cineva la masina ca Daciile sunt prada usoara...Nu sper prea mult in recuperarea sumei,procedura este complicata...m-a durut gestul,de ce sa iei ce nu este al tau...mai ales ca erau lucruri pentru copil,o cutie mare de pampers de 110 ron,servetele umede,sapun,sampon,cam de 200 lei erau numai pentru Ionut,restul erau diverse.Daca luau mancarea i-as fi inteles,ca poate le e foame,dar...nimic nu scuza aceste gesturi.Astept sa vad ce va urma si aveti grija,sa nu mai pateasca nimeni ca mine!

Sa aveti Sarbatori linistite si imbelsugate!Craciun fericit!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna seara tuturor!
VA UREZ CRACIUN FERICIT SI UN NOU AN PLIN DE REALIZARI SI BUCURII.FIE CA TOATE VISELE SA VA DEVINA REALITATE SI SA AVETI PARTE DE TOT CEEA CE ESTE MAI BUN!
SARBATORI FERICITE!!!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun fericit!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput