Condica salajencelor ( 104 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI,ALEX!!!!!

olim, sa-ti traiasca fecioru, sa fie fericit si sa aiba parte de impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Alex!!!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Alex!!! Olimpia sa va traiasca feciorul si sa ii faceti un fratior! Fetili io is intru totul de acor cu Bia. Nimeni nu stie cand vine sfarsitul. Un film ca cel pomenit mai sus nu face decat sa bage panica in populatie. Parerea mea. Nici eu nu m-as uita la asa ceva. Daca tot ati fost bune si ati dat cafeiu, eu va servesc cu tort si o zi faina!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI, ALEX !!!

Olim, sa va bucurati de baietzelul vostru, sa fiti fericiti si sa traiti in liniste 1000 de ani !

... si te mai asteptam pe la noi ...

Fetelor, e drept ca nu stii cand va veni sfarsitul , dat totusi eu eram curioasa cum l-a prevazut cineva ... cat despre efectele seciale ... am vazut filme cu mult mai ok efecte decat in acest film .

Oti,multam de tort

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ce dor mi-o fost de voi
multam de urari
noi suntem de 3 ore in spania, stam pana luni si am intrat sa va salut
multam de urari
nu am net in Franta si e groaznic
vin maine cu vesti despre noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza salajence !

Cafelutza e servita cu frisca sau lapte, alaturi de piscoturi sau biscuiti

Olim, asteptam povestea noii voastre vieti

Noi imediat ne apucam de impodobit bradutul , fetele nu mai au rabdare .

Duminica frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele?Nimic nou in Salaj?Olimpia fa-ti vreme de povesti, noi le asteptam cu drag Alex e mai bine si parca nu e asa marait. In rest, toate bune. Ma enerveza preturile nesimtite de la noi, am fost azi la magazin si am lasat o caruta de bani pe o plasa de nimicuri. Cam atat. Va si va doresc o zi minunata! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!
Olim, la multi ani cu intarziere pentru ALEX!!!!
Fetelor, eu n-am mai intrat saptamana asta, de marti dimineata am fost internata in spital cu Stefan, si de abia sambata la amiaza ne-a dat drumul. A facut ceva viroza, pe biletul de externare scrie ca si pneomonie interstitiala, da no...suntem ion continuare cu tratament, dar macar nu mai face febra. Marti dimineata s-a trezit zicand ca il doare capul, avea febra destul de mare, i-am dat niste calpol si l-am culcat inapoi, dar dupa vreo 2 ore avea febra 38 si era intr-o stare de somnolenta, nu a vrut mancare...era intr-o stare...deshidratat..asa ca m-am dus repede la dr de familie si m-a trimis la spital, dar la infectioase. Si intr-un fel a fost mai bine asa, decat sa dau peste niste incompetente de la pediatrie (biro stiam sigur ca nu e de garda ), m-am dus la infectioase si am dat peste o dr super., Mihaela Sas, e tanara dar chiar ii place ceea ce face...si vorbea frumos cu toata lumea, de era copil, de era batran, de era tigan, de era roman.....L-au hidratat dupa ce s-au chinuit vreo 3 ceasuri si mai bine sa ii puna branula (are vreo 15 intepaturi pe putin)...si incet ne-am revenit. Ne-a trimis si la ORL, si la raze....si analize de sange...
In fine, acum am iesit de acolo, multumesc lui D-zeu, puiu mic e mai bine, tuseste, dar no...e altfel...la fel de vioi ca inainte.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Buna dimineata Salaj!La multi ani Andreea, Andrei si tuturor ce poarta nume derivate din cele doua! Diana, multa sanatate lui Stefan. Sa stii ca incompetentele de la pediatrie i-ar fi prins branula din cel mult doua intepaturi. Da noa, bine ca se facu puiu bine. Apropo, la urgente pediatrie in Zalau se angaja de vreo 2 luni dr. lui Andrei Dr. Lapos Eva. O doamna deosebita, a fost dr. in Marghita insa se satura de naveta si se muta mai apropae de casa. In Simleu are cab privat e mereu plin la ea. Fara programare nu are rost sa te duci. Eu zic ca venind in Zalau, Salajul nu a avut decat de castigat.Noi suntem bine, Alex deja se converseaza cu noi. Dimineata se auzi o masina afara si zic: ce se aude? La care el: Brim, brim! Nenee! Adica nenea cu masina! Am crezut ca il pap asa drag mi-o fost!Eu va doresc o zi insorita la propriu si la figurat! Dulciuri

Mergi la inceput