Condica salajencelor ( 104 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
fetili, buna sara. va puteam io lasa azi fara tort ? Giulia, sanatate multa! Dulciuri
e ziua lui matei?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
A lui Matei a fost muuuult mai reusit. Pe asta nu l-am bibilit deloc. In 2 ceasuri am facut si tortul si 3 tavi de briose Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam Adi de cafea.
Oti, de ai stii cata bataie de cap am avut cu pasta....imi venea sa ma las pagubasa, dar na, ma asteptau musafirii si tata cu tortul....
asa, piesele de joc le-am facut din martipan, la cele maro am adaugat cacao. Apoi triunghiurile si zarurile si placuta cu la multi ani le-am facut din pasta de zahar, reteta lissei. si daca tot mi-a iesit, am zis hai ca fac tot pasta asta si pentru tort. Si am facut pasta de joi seara, sa fie numai buna de framantat pe vineri. Si vineri seara imi iau eu diplomatul, il ung cu buttercream (vorba vine, ca era margarina rama la cub si zahar pudra) si iau pasta sa o lucrez. Si de aici incepe...asa mi s-a sfaramat pasta...am incercat sa o incalzesc, am mai framantat-o cuu yahar pudra, am mai pus margarina *ma ungeam pe maini)...s-a facut pasta un pic mai maleabila, dar cand in sfarsit am reusit sa o inting cumva pe masa, s-a rupt...m-am chinuit vre-un ceas jumate cu ea...in fine, m-am dat batuta, am pus pasta in frigider si dimineata m-am trezit devreme sa merg sa cumpar zahar pudra, ca nu mai aveam, sa fac pasta Adrianei.
Si cauta frate....la Penny aveau numai la 80 de g, pe la abc nu...in fine, am gasit ceva zahar coronita si de la chio...am luat...l-am cernut...si fa pasta. Si cum mai aveam si vase de spalat si altele, zic hai sa fac si eu ca tine, adica sa pun numai cantitatea, si sa pun compozitia moale in punga la frigider. Zis si facut. bine ca intre timp a trebuit sa ma ocup si de stefan (baie, mancare, imbracat...). Si nu am pus bine pasta la frigider, ca mi-au cazut sigurantele la curent...si nu mai voiau sa stea...era scurt-cirucit pe undeva. Si mi-am chemat colegu acasa, a incercat el ceva, apoi am reusit sa dam de un electrician....a venit, ne-a reparat....in fine...deja era 11 trecut, si eu la 1 trebuia sa fiu la mama cu tortul. Pasta era doar un pic intarita, ca na, nu era curent la frigider. Si m-am apucat sa o framant, si pune zahar, si pune zahar....si pasta tot moale....cred ca o fi fost de vina si zaharul...am mai pus si amidon...si in fine am reusit sa o intind cumva sa o pun pe tort...dar era tot molae. Se vede si in dungile alea laterale, initial am vreut sa fac niste fasii mai late, sa le lipest in jurul tortului si pe mijloc, ca si cum ar fi marginile cutiei de table...dar daca mi-a fost moale pasta...am facut suluir, sa le pun pe alea...dar mi-au iesit aiurea de tot, intr-o parte mai groase, in alta mai subtiri....asta e....bine ca tata si musafirii au fost foarte incantati, nu se asteptau deloc, cica e superb...da na, eu am stiut...si la cat m-am chinuit cu el...Culoarea e un pic galbuie, am pus colorant galben, sa nu fie alba ca si triunghiurile.
acum am un kil de pasta, in frigider, sa vad daca pot a o reabilitez, macar sa exersez la trandafiri cu ea. A...si mi-a adus mama de la tara 2 roluri de varuit, o sa le spal bine si daca imi permite pasta, o sa incerc si eu faza cu modelul.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Adi multam de cafei. Diana da ce de peripetii ai avut. Bine ca s-o terminat totul cu bine. Hai ca din greseli invatam. Dulciuri

Mergi la inceput

Pfuai , Diana ... da ce aventuri avusai, draga, cu tortul ... dar bine ca , intr-un final, a iesit totul ok si toata lumea a fost incantata
Eu am ajuns din orash, am tras o tura de penny sa cumpar cadouri pentru copilashii din clasa de la Dea de Mos Nicolae. Am facut deja pachetelele , dupa-masa le duc la scoala sa le puna d-na la ea in dulap pana pe 6 decembrie. Am fost si la titan sa cumpar din cadouri pentru mosi la fete. Mno ... cam atat de la mine ... de maine reintru in normal cu munca pana pe 10 decembrie cand raman in CO pana pe 4 ianuarie. E au sa stai asa de mult acasa k parca imi vine greu sa reiau munca de maine

Mergi la inceput

Am tras o spaima , mai fetelor ... m-a sunat educatoarea sa mergem rpd dupa micutza la camin ca vomita si e tare palida ... a fugit colegu sa o aduca , dar noroc ca e ceva trecator, sper eu, ca cica ar fi mancat un iaurt cu cereale care nu i-a picat bine si de la ala i-ar fi fost rau .

Mergi la inceput

M-a cucerit Fuego .... are o voce... jos palaria ...

Mergi la inceput

... o dedicatie pentru noi astea care avem neamuri pe toate melegurile ...

Mergi la inceput

... si o ruga ...

Mergi la inceput

saatate tuturor! Dulciuri

Mergi la inceput