Condica salajencelor ( 104 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La multi ani! de Sf Nicolae tuturor sarbatoritilor zilei Daca m-ati servit cu o cafeluta asa buna, eu va servesc cu o felie din care tort doriti si o zi buna. Si nu uitati: mergeti la vot! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multi ani sa traiti Nicolae si Nicoleta!!!

Fetelor, poate va intereseaza...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

[quote]citat din mesajul lui silvana_salajan

La multi ani! de Sf Nicolae tuturor sarbatoritilor zilei

Daca m-ati servit cu o cafeluta asa buna, eu va servesc cu o felie din care tort doriti

si o zi buna. Si nu uitati: mergeti la vot!

Dulciuri
Ioi tu Oti m-ai bagat in boala! Cate torturi ai facut?! Super faine!
Din ce ai facut, karatistul? ca eu am pus pe al meu trandafir si frunze de martipan, si se cam topesc si pe ciocolata.

Hai sa va dau si eu o felie din tortul pt vara-mea, care e Nicoleta.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti si Diana , felicitari pentru torturile prestate de voi. Frumoase toate.
Mihaela, interesant subiectul. Dar oare chiar e adevarat ? Anul asta e tarziu sa trimitem, dar poate anul viitor vom incerca si noi sa vedem daca primim sau nu raspuns. Sa ne mai pui anul viitor adresa pe site asa pe la inceputul lunii noiembrie sa avem timp sa scriem/traducem/trimitem/etc.

Am fost azi la K si am luat foi de napolitana. Acum merg sa fac crema sa le umplu si apoi voi face niste fripturica de porc cu de toate, pulap , carnat si costita alaturi de niste pulpite la cuptor si un pireu de cartofi.

De buna-dimineata am facut oua umplute cu ton si o pizza bunnaaa-buunnaaaa

P.S. La vot nu am fost nici data trecuta si nu voi merge nici acuma . De ce ? Pentru k mi-am dat seama ca de fapt fiecare umbla dupa "ciolan" si nu sa ne fie noua oamenilor din popor mai bine. Asa ca ... cine doreste sa mearga ii urez drum bun si sa fie asa cum isi doreste fiecare.

Mergi la inceput

Adriana, nu e tarziu deloc. Acum a aparut in revista, saptamana asta. Nu aveam cum s-o pun mai repede ca nu am stiut-o nici eu. Si anul viitor tot in decembrie se deschide adresa, degeaba o pun eu mai repede...

Nu stiu daca e adevarat, dar suedezii nu vorbesc prostii, adica nu indeamna lumea sa faca ceva daca nu e real. Treaba e veche de tot, nu e de azi de ieri. Raspunsuri se trimit din 1983, nu am avut timp sa traduc tot articolul.
Eu pun luni la cutia rosie speciala de la noi din oras scrisoarea Silviei, sa vedem daca primim ceva. Eu zic ca incercarea moarte n-are, dar depinde de voi, nu?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Ah, pana la urma cred ca nu trebuie tradusa, importanta e adresa unde sa trimita mosul raspuns...cred eu...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Ah ca am uitat sa va spui...aseara fetele s-au culcat fiecare in camera ei...am terminat de montat aproape toata mobila ce am primit-o pentru ele si ieri am transferat patul Dianei in camera ei. fetele au dormit in premiera fiecare in camera ei. Surpriza de azi noapte a fost ca Silvia s-a transferat la noi in dormitor. Bine ca nici nu adoarme singura, Ovi sta in fiecare seara pana adoarme, ii e frica cand se trezeste singura...probabil ca asta ne asteapta acum noapte de noapte sa ne inghsuim cu junioara . Ei, noi sa fim sanatosi! Ca stiu sigur ca la 13 ani nu mai vine la noi in pat .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/Tasturel/3132d40c84b1b6

Mergi la inceput

Ce parere aveti de rezultatele alegerii ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Adi, ce sa zic de alegeri...ori cu base, ori cu geoana...mi-e tot una...se pare ca ramane base dupa ultimele informatii.
Mihaela, ce bine ca ai reusit sa pui fetele fiecare cu camera ei...si de Silvia, asa-i cum zici, sigur cand va fi mai mare va dormi singura. Sau poate e ca sor'mea, ca si in ziua de azi cand vine acasa mai doarme cateodata cu mama .
Eu vreau dupa ce imi termin cu balconale sa incerc incet incet sa il invat pe Stefan sa doarm asi el singur, in camera lui.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput