PLEASE,stie cineva unde gasesc un WALL-E????
Va rog, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o adresa, un indiciu, unde as putea gasi robotelul asta afurisit WALL-E sau daca l-ati vazut pe vreun raft de magazin, ca fiica-mea si-l doreste din tot suflettulSi-l doreste cadou de Craciun, insa luni va fi operata de polipi si i-am promis o mare surpriza dupa operatie, stiti cum sunt parintii disperati sa-si vada puiul fericit dupa suferinta....ma gandesc sa-i fac mai usoara perioada post operatorie.Am rascolit netul(nu sunt pe stoc), magazine, unde am fost eu- carrefour braila, selgros, auchan bucuresti, real, alte magazine pline oki cu jucarii(nexam- doar puzzle),reviste - nici vorba, nu mai stiu unde naiba sa caut, ca altceva nu-i va provoca nici pe jumatate fericirea, pur si simplu il adora pe "uratelul" astaVa rog, daca stie cineva, dati-mi si mie un pont .....pliiiiiz
Raspunsuri
Iulia1909 spune:
Ai incercat sa il comanzi din strainatate?!L-am vazut intr-o revista din spania si era numa 20 de euro
anasia spune:
norina, l-am vazut pe net....dar nu mai retin ce firma , da-i o cautare pe google (incearca pe bestkids, dinoland.ro)....fii-mea adora desenele...
alevin spune:
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu-l vei gasi niciunde. Io il urmaresc de un an. Am facut comenzi la toate site-urile romanesti pe care le-am gasit. Pur si simplu nu se mai importa!
Tot ce se poate gasi sunt niste figurine mici de 2-3 cm care nu fac nimic.
Andreea, mama lui 'Tefan
Ledit : uite aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Personaje-de-film-2056/Bullyland-2241/9709/Wall-e-Figurina-Wall-e.html
"He who fights and run away, lives to die another day."
alinam spune:
Norina mai cauta sigur o sa gasesti, ai cautat si pe la Petrom, OMV??? si noi il avem mic, oricum in carrefour avea de multe feluri si dimensiuni in vara, chiar si de plus, a si nu uita sa o cumperi si pe Eva .
alinam spune:
tot eu : la o prima cautare am gasit pe crazy yoys figurinele, scrie ca le au pe stoc, pe best kids .ro plusul tot pe stoc.
norina spune:
Va multumesc tuturor pt raspunsuri Anasia, ma bucur sa aud ca mai este o fetita innebunita dupa astfel de personaje, credeam ca numai a mea Alinam, stiu de alea mici de care zici tu, dar ea il vrea pe ala cu telecomanda, sa faca si toate alea...Alevin, de asta mi-era frica, de ce zici si tu, ca aici nu am nici o sansa sa-l gasesc Iulia, probabil asta e singura solutie, o sa rog o prietena sa ni-l comande in strainatate, dar din pacate asta e posibil doar pt Craciun...acum, nu-i voi putea face bucuria asta.mai caut...inca...va pe toate
Natasa spune:
Noi l-am primit din Anglia, pe aici nu l-am vazut prin magazine, doar pe site-uri online. Presupun ca te referi la ala cu telecomanda. Incearca sa suni la astia, poate il au in stoc (vad ca au telefon asa ca ar trebui sa-ti raspunda repede)
http://www.vanstore.ro/ucommand-walle-p-1788.html
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Noi l-am primit din Anglia, pe aici nu l-am vazut prin magazine, doar pe site-uri online. Presupun ca te referi la ala cu telecomanda. Incearca sa suni la astia, poate il au in stoc (vad ca au telefon asa ca ar trebui sa-ti raspunda repede) http://www.vanstore.ro/ucommand-walle-p-1788.html |
Si noi tot pe acesta il avem si tot din Anglia adus in vara. Din noiembrie trecut l-am cautat aproape zilnic pe toate site-urile din Ro. Am cedat nervos in iunie si am apelat la o prietena. Fraiera eu ca nu mi-a picat fisa mai devreme.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
norina spune:
Merci muult de tot, am sunat dar azi, sambata nu-mi raspunde nimeni, mai incerc si luni...vad ca nu scrie ca n-ar fi pe stoc, sper sa reusim sa intram in posesia lui cat mai curand...ca asta e!Merci oricum pt ajutorrevin cu vesti...