Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 5
sophie76 spune:
Nely, multumesc pentru informatii, foarte utile.Mai ca -mi vine sa ma duc acuma direct la Mosin, si asa sunt taman in toiul stimularii, ca la 78% reusite poate mai am si eu sperante, ca din alte parti numai vesti rele aud si sunt cam descumpanita.
Sarcina usoara in continuare si sa auzim numai de bine.
pogonici, cred ca Nely se referea la faptul ca a avut infertilitate inexplicabila, din pacate stiu pe propria piele ce inseamna asta
sophie
bytzi spune:
sophie,tu meriti o bataita
ce vesti rele????fiecare cu sansa lui,ia nu mai fi negativista,o sa fie bine ,ai sa vezi....
nely,felicitari pt sarcina ,9 luni usoare iti doresc
de unde stii procentul de 78%reusite in luna oct?se lucreaza pe loturi?doar asa se stie un procent exact pt luna respectiva...
am fost si eu la Chisinau ,am facut o procedura acolo,nu stiu la ce clinica/spital este acest prof Mosin ,poate eu am fost in alta parte si nu am fost atit de multumita de cunostintele dr fata din tara la noi ...
dar sincer pe mine drumul ma terminat,mai frate faceam tot atita timp cit faceam pina la Bucuresti
si Sophie crede-ma ca nu se compara cu Ungaria si dr Kovacs,am citit atitea articole despre el ,mergi increzatoare in sansa ta,stie el cel mai bine ce face
oriunde sint reusite si esecuri,trebuie sa ai incredere in dr tau...
uite-te la mine ,nu am reusit mare lucru cu dr meu ,dar nu-l las pt altul fiindca am incredere in el...
pup si drum bun in Ungaria ,mai ai un pic
| Citat: |
Am facut protocolul scurt cu Menopur 75UI/zi, Bravelle 150UI/zi si Cetrotide, inhibarea cu Choragon, toate cumparate de la Chisinau |
nely,poti te rog sa-mi zici Bravelle ce contine FSH ?ca nu am auzit de el pina acum ,inhibarea cu cetrodine si declansarea ovulatiei cu Choragon?asa ai vrut sa zici?cetrodine este inhibator dar Chorogan e hcg-ul?
multumesc anticipat

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Delphinas spune:
va salut si eu azi.
o zi buna va doresc. cu stimulari productive.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
sophie76 spune:
bytzi
, trebuie sa-mi acorzi niscai circumstante atenuante ca vb hormonii din mine. Eu stimulare cu gonal am mai facut si m am simtit f bine ,dar acum la o doza mai mare ,150 ui, am niste dureri de cap de mi vine sa pling , si o stare de irascibilitate de... 

.Oricum ultimele nereusite mi au mai taiat din avint, stiu ca fiecare e cu sansa lui dar tb sa fiu si realista!
Bravelle e FSH +LH uite aici http://www.ferringfertility.com/medications/bravelle/
iar choragon e HCG (gen pregnyl)
sophie
bytzi spune:
sophie,citit
uau e contraindicat la persoanele cu insuficienta ovarianasi cu FSH mare(precum io)
contine FSH 75ui si doar 2%LH de aia ia dat menopur,ma gindeam cum sa dea 2 produse care contin amindoua FSH+LH ....
mi-am dat seama ca choragon e hcg,ca nu gaseam hcg in schema
caci inhibitorul era....
pupici,iti iert starea de data asta
sa zicem ca e de la hormoni
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
vanessa80 spune:
Salutare!
Vin si eu la un laptic. ![]()
Ieri l-am vazut pe JUNIOR, la eco. E mititel si e tot o pulsatie. Sta cumintel in saculetul lui. 
PYSYPISI pe mine m-au durut sanii din a 2-a zi de cand am inceput sa iau Arefam. Cam in perioada cand ar fi trebuit sa vina rusii am avut dureri de burta.( ca cele de la menstruatie)si am simtit ceva, parca erau niste gherute care ma rodeau prin burta. In rest nimic deosebit. Eu zic sa stai linistita sa nu mai cauti tot felul de semne, caci te stresezi singura. Mai ai cateza zile pana la beta. Inca putintica rabdare. 
6+
vanessa80 spune:
SOPHIE sa nu iti para rau de alegerea facuta. E important sa ai incredere in dr tau. Multa bafta.

6+
Delphinas spune:
de azi sunt in seria zilelelor fara plata
va las
sau lapte sau ceai...ce doriti. zi buna va doresc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??