Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 14
pogonici1977 spune:
hai sophie.....te asteptam cu vesti buneeee
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
vati ascuns in seara asta????
mmm..ia sa va intep eu un pic

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 vati ascuns in seara asta???? mmm..ia sa va intep eu un pic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea.............. |
Buna fetelor...am si eu o intrebare pt cele care a-ti facut IA....eu sunt la prima IA ,in z7 de la CM ,am facut 3 ecografii pina acum ,analize de estrariol,FSH,LH. Din z2 de CM am inceput si injectiile cu gonal 5000. Azi am fost la a3-a ecografie cu gindul sa-l intreb pe dr daca totul merge bine...dar mi-a facut eco si gata ...a plecat.
Va intreb...ce mai urmeaza...pina cind tr sa continui asa..cu eco si analize? si cam in ce zi se va face IA?
pogonici1977 spune:
indicat e sa faci eco din 2 in 2 zile pana la IA..ptr a nu face hiperstimulare..eu am facut hiper ptr mie dct nu ma chemat la eco..si in ziua 13 ma tinem de burta de durere
deci mare atentie..la eco si roagal sal faci mai des pana la IA
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 indicat e sa faci eco din 2 in 2 zile pana la IA..ptr a nu face hiperstimulare..eu am facut hiper ptr mie dct nu ma chemat la eco..si in ziua 13 ma tinem de burta de durere deci mare atentie..la eco si roagal sal faci mai des pana la IA mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea.............. |
Pai cam asa am facut pina acum,cam o data la 2-3 zile(eco),de ex. azi dim am facut eco,in seara asta tr sa fac 37,5ui,miine la fel,simbata dimineata analiza de estrariol si LH si tot simbata eco.
Imi poti spune pina in a cita zi de la CM o mai tin asa?
bytzi spune:
arianna,stimulare vei face pina ajung foliculii la dimensiunile >18 mm si apoi se face inductia de ovulatie cu hcg(pregnyl,ovitrelle...) si la 24 ore inseminarea
deobicei la un CM de 28 zile inseminarea se face cam prin z13 dar nu e o regula ti-am zis si in functie de dimensiunea foliculilor
stimulare ai facut cu 50ui gonal/zi?
unde faci IA ?stai linistita ca din cite ai zis iti face eco destul de des si mai ales ca-ti dozeaza si estradiolul si LH e super ok ,nu se practica asta in multe locuri pt inseminari mai ales(faci cumva la Biogenesis?)e ok sa-l intrebi pe dr citi foliculi ai ,care sint dimensiunile si mai ales endometrul de cit este ,daca este trilaminar..
multa bafta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
sophie,ne mai tii mult in suspans????
cite outze ai avut ,sint asa de curioasa
......
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Delphinas spune:
Zi buna va doresc. E deja vineri, inceput de week-end frumos si poate apar primii fulgi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
alinaa80 spune:
Da in luna noiembrie si mi-au iesit 2 linute (de fapt a doua nu asa de intens ca prima )in ziua 12 si mai intens in ziua 13.Am sa fac din nou testul si luna aceasta asa de control ca luna asta fac un tratament pt imunitate si vom sta cuminti.Problema e ca nu prea stiu cand se fac testele de ovulatie.Recent am citit pe un prospect ca se face cu urina recoltata intre orele 10-20, nu cu urina de la prima ora.
vanessa80 spune:
ALINAA testele de ovulatie se fac incepand cu ziua 11-12. Eu le faceam pe la ora 15, cand ajungeam de la servici. Din momentul in care cele 2 liniute sunt la fel de intens colorate, in urmatoarele 2 zile va avea loc ovulatia. Daca testele iti ies pozitive atunci sigur ca ovulezi, iar dg e pus gresit. Mare grija cu medicii endocrinologi din Iasi.
Iti doresc multa bafta.
SOPHIE asteptam vesti. 
7+