Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 12
pogonici1977 spune:
yupi....sophie..ce de vesti bune..mai e un pic..si gata cu budapesta...siti aduci 
acasa..da doamne sa fie bine
sper ca dupa ce vei fi prima graviduta de decembrie nu ne lasi singure aci pe forum si fugi la odiseee ca ma supar
bitzi..of poate treb sati schimbi dct..esti sigura ca dct tau e cel mai bune ptr tine??
mai dar pe unde o mai fi delphi????...
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
bytzi spune:
pogonici,ce sa mai schimb dr ..daca as putea schimba ovarele 
as fi si io ok
no..acum sincer,ce mi-a zis dr meu mi-au comfirmat si alti dr plus ca si organismul meu vad ca e deacord cu el ,doar eu nu pot sa accept realitate si ma zbat ca pestele pe uscat
si tot nu rezolv nimik
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
pogonici1977 spune:
am tarta de visine la cuptor
mmm

cine vine sa o guste acus........

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 prezent si eu la un ceai verde care cica face bine la "oo".Pogonici ce de a bunatati faci tu, yummy. Mirela ma doare sufletul pentru pierderea ta, nu am cuvinte si nici nu exista cuvinte de alinare, mult curaj sa treceti cu bine peste asta si sa va luati puisorii de gheata acasa in curind si acestia sa ramina cu voi pt toata viata! Eu am fost azi la eco, aveam endo 10 mm, si foliculi pe ambele ovare intre 12 si 15-16mm, azi mai facu 75 ui de gonal, miine seara ovitrelle si vineri dimineata e punctia. Se pare ca intram in linie dreapta, Doamne ajuta sa fie bine! sophie |
te asteptam cu puii acasa.
pupi
pogonici1977 spune:
mai mirelus dar iti plac moldovencele vad
ma bucur..te invit la papa bun,
,,daca tot esti cu noi
vanessa80 spune:
Buna dimineta! Va invit la laptic cald.
POGONICI ai reusit sa te odihnesti dupa atata munca?
Sa aveti o zi frumoasa. 
7+
bitza20 spune:
Sophie, sunt cu gandul la tine, iti doresc din suflet sa reusesti si sa ne dai si noua putin curaj 
Delphinas,pogonici,vanessa,mirela,libra 
Eu sunt cazuta rau in butoi, de asta nici n-am mai postat pe forum. Nu inteleg ce se intampla cu corpul meu,inainte de metruatie cu 1 sapt incep sa sangerez putin dupa care se opreste cateva zile, apoi imi vine cm normal. Ma gandesc sa nu fi crescut chistul ala pe care il am, sau poate sa fi revenit hidrosalpinxul
, simt ca nu mai fac fata.
Pogo,tu cum ai stabilit cu dr O de operatie? Eu nu am mai fost la el din august si acum chiar ma ia groaza cand ma gandesc ca iar tre sa sun, iar stat pe la cabinet, in cazul in care mai trebuie o operatie iar rugat de el sa ma primeasca 

vanessa80 spune:
SOPHIE multa bafta!

BITZA trebuie sa afli care e problema si sa o rezolvi cat mai repede. 
7+
alinaa80 spune:
Buna fetelor.Numele meu este Alina si sunt din Iasi.Am citit in fiecare zi ce ati scris si m-am gandit sa va intreb daca puteti sa ma lamuriti in legatura cu o problema.Am facut niste analize la sange (Lh, Fsh, Testosteron) si numai pe baza rezultatelor primite dr ginecolog mi-a pus diagnosticul de insuficienta de LH -cicluluri anovulatorii.Nu sunt prea bine informata in domeniu dar din ce am mai citit pe net pt a fi diagnosticat cu ciclul anovulatoriu nu trebuia facute mai multe investigatii.Astept sugetii.