ATLASIB SI ALBA NEAGRA ?????

ATLASIB SI ALBA NEAGRA ????? | Autor: robertho1988

Link direct la acest mesaj

TOTI CEI CARE AU FOST ATACATI DE ACEI TALHARI CARE SE OCUPA CU ALBA NEAGRA VA ROG SA MA CONTACTATI LA ADRESA DE MESS DAVIDEEE_88 SAU EMAIL SROBERTFLORIAN@YAHOO.IT CA SE NU UNIM MAI MULT ISA SA PUNEM CAPAT ACESTOR TAHARI SI SA FACEM CA FIRMELE DE TRANSPORT SA ASIGURA SIGURANTA PASAGERILOR.SCRIU ACEST SUBIECT DEOARECE PRIETENA MEA A FOST ATACATA DE ACESTE PERSOANE , IAU FURAT BANI AU BATUTA SI AU VRUT SA O RAPEASCA IN FATA A AUTOCARULUI UNDE ERAU 40_ 50 DE PERSOANE PLUS CEI 3 SOFERI FARA K NIMENI SA MISTE UN DEGET.DE CE CONTINUA SA OPREASCA IN ASTFEL DE LOCURI D CE NU SE IAU NISTE MASURI DE SIGURANTA DE CE NU SE ANUNTA AUTORITATILE SAU INTERPOLUL??????VA SPUN EU. ISI PIERD CLIENTI OAMENI BUNI.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

am fost martora la un astfel de act in austria trist e ca oamenii cad in plasa lor cat de naiv sa fii sa i crezi pe talhari ei incearca
femeia asta si a pierdut toti banii care i a strans
soferii nu au facut nimic
e un punct in austria la o benzinarie unde fac popas toate autocarele din toate tarile ....acolo pana si vanzatorii sunt romani
am senzatia ca e o mare conspiratie inre astia
nu poti sa castigi odata de la un fraier 3000 de eu si sa te plimbi bine merci in libertate pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robertho1988 spune:

de 2 zile de cand ii sa intamplat chesta asta ama vorbit ku vreo 4 directori de la atlasib si mi.au spus sa fac o reclamatie k dupa aia se ocupa iei.dar cate reclamti sau facut si nimeni nu face nimik mai bine mergei ku avionul oameni buni dati 50 de euro in plus da macar nu va puneti viata in pericol.repet persoanle care au fost atacate de acesti indivizi kare se ocupa ku alba neagra sa ma contacteze la adresele de mai sus k impreuna sa facem ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia1909 spune:

Toti sunt implicati in aceste excrocheri.Pentru ca stiu sa vina exact atunci cand sosesc autocarele.Parerea mea este ca si soferi castiga ceva de la ei.

Mergi la inceput