Va rog mult...
Raspunsuri
Laura25 spune:
1. Eu nu folosesc si nu mi s-a stricat;
2. Nu stiu
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 1. Eu nu folosesc si nu mi s-a stricat; |
Laura
Da, tare raspunsul tau! Nici eu nu folosesc si nu s-a stricat si o folosim foarte des si are ceva vechime in campul muncii.
Dar, am testat Calgon si mie nu mi-a placut cum iasa hainele.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Tala spune:
1. nu prea folosesc (decat cand imi aduc aminte) iar la masina veche (folosita 7 ani) cu acelasi tratament (adica aproape fara calgon) nu s-a cunoscut (adica n-a patit nimica)
2. spre deosebire de 1, chiar nu e indicat sa folosesti pt ca iti strica parul
Bucurie!
malla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala 1. nu prea folosesc (decat cand imi aduc aminte) iar la masina veche (folosita 7 ani) cu acelasi tratament (adica aproape fara calgon) nu s-a cunoscut (adica n-a patit nimica) 2. spre deosebire de 1, chiar nu e indicat sa folosesti pt ca iti strica parul. Bucurie! |
[b]super tare formulat, m-a amuzat
stiu ca nu e indicat, dar tre sa imi iau...
Andrei si Adriana
ellinia spune:
Nici eu nu folosesc calgon si nu mi s-a stricat masina de spalat.
Placa nu folosesc, oricum sunt antitalent la aranjat parul.
Arianna_M spune:
1 - Nu folosesc calgon......si am masina de 6 ani....si nu a fost stricata niciodata.
2 - eu am placa de par remington si sunt foarte multumita .....o folosesc o data pe sapt.
Lupta cu kg !
diuna spune:
1. Poate masina nu se strica, dar consumul de curent creste pentru incalzirea apei. Cu cat e mai incarcata de depuneri calcaroase, cu atat va consuma mai mult sa incalzeasca apa.
2. Nu folosesc, nu te pot ajuta.
Toate bune!
maraki spune:
Nu s-a stricat, o am de 9 ani dar cred ca daca nu folosesc va avea viata mai scurta. Am folosit din cand in cand si scoteam rufele cu broboane de calgon
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Mik spune:
1. Calgonul se pune pentru masinile care folosesc apa calcaroasa. Cele care stau in Piatra Neamt n-au probleme din astea (am rude acolo de asta stiu). Nici eu nu am aici si nici in Franta n-am avut (stateam la munte).
2. N-am raspuns.