Idei de cadouri pentru pitici.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Baietelul meu primeste de Mos Nicolae und Dvd cu desene si dulciuri iar de Craciun si-a ales de din catalogul Lego un avion mare plus 2 Dvd cu desenele preferate (Caillou si Laura Stern) care sunt pe episoade si nu le avem pe toate. Plus vreo 2-3 carti si jocuri pt varsta lui. Aproape toate le-am comandat din internet fiind mult mai ieftine ca in magazine.

Anca 22+ cu si Lucas 4 1/2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Carolinah te rog sa imi spui si mie cum ai reusit sa comanzi produse de pe disney.... acolo nu apare si Romania! Se livreaza si la noi?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am comandat ieri pe site-ul indicat de Mamagiuliei (minitoys) o jucarie Nenuco (scoala Nenuco) si am primit-o azi dimineata - in conditiile in care firma isi are sediul in Cluj si eu stau in Bucuresti. Super serviciu!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gabriela, exact vroiam sa scriu acum, ca alexia mea isi doreste foarte mult (mai nou) papusa aceea nenuco. a facut o obsesie pt ea.
a si vazut-o in carrefour, si nu mai putea sa vorbeasca de emotii cand a vazut-o! probabil ca o sa i-o iau, desi terminasem teoretic cu cumparatul cadourilor pt anul asta. ii luasem si pt mos N si pt mos C!
si la fel de mult isi mai doreste si setul milkshake de la my little pony!

la ce pret ai luat papusa nenuco? am vazut-o in carrefour la 200 de lei.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dory232002

Citat:
citat din mesajul lui bebeirina

eu am comandat multe de pe misena.ro. Sunt mult mai ieftine decat in alte parti, dar s-au cam terminat

Pune link-ul exact te rog caci eu nu am gasit nici un site cu acest nume: misena.

Dory & Alexa

www.misenashop.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Iar pe minitoys.ro gasiti toate produsele din reclamele Minimax

pe minimax e reclama la o casuta playmobil,pe site-ul minitoys ea nu apare deloc

aveti idee unde as mai putea gasi jucariile din reclamele minimax?

si o intrebare pt ufi (sper sa mai treaca pe la acest subiect ca nu are activat PM) : de unde ai comandat carticica personalizata si scrisoarea de la mos Craciun?

multumesc

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Imi puteti spune si mie unde se gasesc animalutele WEBKINZ?
Baietelul meu isi doreste foarte mult un cod secret de la webkinz.Deocamdata si-a facut un cont de proba pe site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

Baietelul meu isi doreste foarte mult un cod secret de la webkinz.Deocamdata si-a facut un cont de proba pe site-ul lor.

Le poti comanda de www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-si-Animale-30/Webkinz-2175/" target="_blank">aici

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

multumesc mult pt raspuns.
o sa incerc sa fac o comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

Eu am cumparat din Real, dar am vazut si in Selgros, Carrefour.

Mergi la inceput