Idei de cadouri pentru pitici.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BUna,
as avea si eu o intrebare: pana la ce varsta credeti ca sunt papusile un cadou nimerit? Ma refer mai ales la experiente din ziua de astazi, ca pe vremea mea parca erau toate altfel .

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

ne-am gandit pentru 5 ani un telescop sau un microscop?o fi ok?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

BUna,
as avea si eu o intrebare: pana la ce varsta credeti ca sunt papusile un cadou nimerit? Ma refer mai ales la experiente din ziua de astazi, ca pe vremea mea parca erau toate altfel .

Multumesc mult!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Eu acu` 2 saptamani am dus cadou de 7 ani - unei prietene a fie`mi, o papusa uriasa Ariel
De la 7-8 ani cred insa ca au alte preferinte, de ex. parfumel sau dushgel cu diferite personaje, jurnale,de astea am mai dus noi cadou. Depinde si de copil.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

De Mos Nicolae, l-am last pe sot sa-i ia ce vrea el ...fiindca mereu ma pune pe mine sa aleg,el nu zice decat "ce vrei tu", i-am spus decat sa nu ii ia papusi fiinca are multe si s-a plictisit de ele ...ce-as fi vrut sa le am eu cand eram mica , dar...
I-a luat astazi unwww.speelgoedwinkel.nl/winkel/popup_image.php?pID=2556&image=0&osCsid=de0a95db9ef183b6de643374be580784" target="_blank"> playmobile safari, o litera B de ciocolata si vreau sa-i mai pun in ghetute si mandarine cum primeam si noi cand eram mici

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc de sugestii!
Mama prietenei Jasminei mi-a zis ca Jasmina i-ar fi povestit cand a fost la ei ca si-ar dori de la Mos o papusa, si sincer eram cam iritata/mirata, ca mie nu-mi zisese asta niciodata si nici nu se prea joaca cu papusi. Aveam si mustrari de constiinta ca poate nu o face pentru ca nu i-am cumparat niciodata minuni din alea care fac pipi si plang etc.
Am hotarat s-o intreb direct, daca e adevarat ca si-ar dori o papusa si a fost cred mai contrariata decat mine . Deci o fi fost o neintelegere...
Sunt totusi inca in pana de idei pentru Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu pana la urma, dupa indelungi cercetari cu fi`mea, am cumparat un urs mare alb, o papusa mare Alba ca Zapada si as vrea sa prind oferta Metro - MesterulManole+Camypuzzle la 65 de lei
A primit deja o rochie superba roz si musai sa-i caut papuci cu toc sa fie puse impreuna in cutie.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Eu pana la urma nu am nici un cadou pregatit... caci papusa Nenuco pe care am luat-o saptamana trecuta, a ajuns sa fie, pana la urma, cadou de la Zana Maseluta, caci i-au picat 2 dinti (primi dinti) in doua zile.

Deocamdata n-am decat ceva dulce, agatat ieri dintr-un aeroport. Asa ca in seara asta trebuie sa ma fac luntre si punte si sa cumpar cadouri!

BB Ralukutza, m-ai intrebat cat a fost papusa Nenuco de la Minitoys; a fost 220 RON, deci mai scumpa decat ce ai vazut tu in Carrefour. Dar macar am scutit drumul.... si nu ne-a luat Zana Maseluta pe nepregatite.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

mersi si tie danamiha
de magazinele astea stiam si eu, dar problema mea e ca locuiesc intr-un orasel micut, nu am niciunul dintre ele aproape.si nici nu prea iesim momentan niciunde, caci am o problema de sanatate cu baietelul.o sa incerc sa comand pe site-ul recomandar de AVOOGT.

Cristina, ai gasit pana la urma undeva jucaria pe care si-o doreste cel mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

sunnyday07, scuza-ma ca abia acum am vazut intrebarea ta.nu, nu am gasit niciunde, am fost in Timisoara sapt aceasta, dar nu am prea avut timp sa cautam.de luni ma internez cu cel mic, iar daca vom reusi sa gasim in TM e foarte bine, daca nu incerc pe marti, miercuri, sa comand pe site-ul care l-a dat AVoogt, poate avem noroc sa soseasca pana la Craciun.
Avoogt, inca o data multumesc .

Cristina, mamica lui Denis Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Noi pentru Mos Nicolae i-am luat Alexiei papusa Cleopatrei Stratan si un mosulet de ciocolata. Speram sa ii placa. Alexia nu prea are preferinte....ar vrea toate jucariile din magazine!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput