Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
alla...tortuletzul de adanca traire este jofra cu blat de casa bine insiropat,cu nuci maruntite si piersici din compot.
somn usor mirelush
patricia spune:
Tandor nu se descurca sa vorbeasca deloc engleza. Noi la Fiv-ul trecut am avut de aface cu el. Botnar era in concediul. Si Tandor mi-a dat veste cea groaznica@ sarcina oprita din evulutie@. Noi mergeam la el cu Morico(traductoarea ptr. ca nu intelegeam nimic din ce spune, sau nu vroia sa-l intelegem?) pentru ca nu eram pacientele lui? Cine stie................
patricia spune:
Samira
ne faci pofta(gospodina mare ce esti.....)
Ce faceti fetelor dormiti?
Alina pe unde umbli. Trebuie sa stai acasa cuminte
samira33 spune:
patricia...e un secret de-al meu asta...fac de toate ca sa nu mananc eu...ca mie asa mi se intampla...cand gatesc/prepar ceva...nu pot sa mananc...pt ca stau prea mult in aburul/aroma aia...ma satur din...inhalat ![]()
![]()
![]()
patricia spune:
Mirela citi embrioni ti-ai transferat?
Scze am uitat. De cite celule erau?
dadada Samira asa se intimpla deobicei,da dar eu gust tot timpul si asa ma satur
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui patricia Alla Dr. Botnar vorbeste fffffffffffffffffoarte bine engleza si noi tot in engleza vorbim cu el Merci Mirela |
bine de stiu! asa nu mai scot debrecenul din ecuatie. ca e mult mai convenabil (aproape). Ideea e ca noua tandor ne-a raspuns pe mail in engleza si am crezut ca o sa vorbim engleza... de siguranta ne-am dus cu soacra ca ea vorbeste limba. si bine am facut... ca nu a vorbit tandor decat maghiara. nu inteleg de ce... chiar nu stie (dar atunci cine ne-a raspuns la mail, dandu-ne de inteles ca o sa ne descurcam cu engleza?) sau nu vrea ...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
patricia spune:
Alla cind dr. Botnar a plecat in concediu l-am intrebat daca stie Tandor engleza, si ne-a raspuns sigur, ca si cum cum s-ar putea altefel, dar cind am ajuns la intilnire cu el nu stia sa spuna o boaba, sau nu vrea. Patriotist nu gluma
rubia spune:
HELLO
Abia am pus mana pe laptop si va anunt ca am 17 ovocite;ramane maine sa vedem cate se fertilizeaza.ET s-ar putea sa fie la 5 zile si nu la 3 cate preconizam.
didiloo spune:
salut fetelor!
rubia doamne ajuta sa se fertilizeze outale!
am vazut ca vorbeati despre dr. tandor si bodnar. noi mergem la tandor si intr-adevar nuvrea sau nu stie sa vb. engleza. noroc ca sotul meu stie maghiara. de cateva ori nu a stiut sotul meu sa-mi traduca si i-am zis medicului sa-mi spuna in engleza dar pana la urma i-a explicat sotulu meu in maghiara ca sa intelaeag el sisa-mi poata explica.
samira33 spune:
ohoooooooooooooo....rubia...buna productie.
Doamne-ajuta sa fie iubareti si sa rezulte embrioni lipiciosi.
beeeyyyyy....care m-ati injurat???
ca am gresit tortu' ![]()
![]()
![]()
![]()
pe bune...e cam curgator...maine dimi cre' ca il mancam direct de pe jos...mergem si racaim crema de pe sub frigider...ca se cam prelinge...deja sta mai stramb ca turnu din Pisa...si prevad ca o sa mai alunece la noapte.
nush ce pana mea i-am facut...da am zbarcit-o rau