o noua victima a muncii excesive?
Raspunsuri - Pagina 2
stockholm spune:
Dumnezeul sa l ierte !
acum 3 ani mi s a pus si mie diagnosticul de oboseala cronica asta dupa ce am ajuns la urgente cu tensiune 22
si de atunci eu ma lupt cu ea si ea cu mine fara insa a ajunge macar la un armistitiu ;este adevarat ca am un salariu f bun pt Romania dar este si f mult de munca uneori ajung sa lucrez si cate 17 -18 ore pe zi
de Sarbatori este groaznic pt ca ajung si la 24 de ore lucrate(de regula la noi de Sarbatori se fac cele mai mari castiguri asa ca se trage pana crapi!)
cat mai continui ?pana probabail o sa mor sau pana ma mumific (beau deja cafele cu 6 -7 linnguritze de ness, energizante cate 2 -3-4 poate si mai multe )
sincer nu ma plang pt ca nu uit de unde am plecat si unde sunt acum si imi dau seaama ca fara sa fur ,sau sa muncesc in halul asta nu as fi reusit sa am atatea realizari(nu va ganditi ca sunt nabab,trag spre clasa de mijloc mai degraba insa pt mine si sotul meu este o relizare f mare tinanad cont ca acum apropae 5 ani conta si daca cheltuiam sau nu o banconota de 10 mii de lei vechi....)
asta este in viata ideea e sa faci cat mai putine compromisuri
vikinga spune:
Am citit linckurile puse de ruxandra..trist..Vikinga 32+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Ayla21 spune:
Am mai citit acest subiect, atunci cand aparuse.
L-am recitit aseara pt ca era activ. Si am plans. Poate ca stiu de ce...sau poate ca nu.
http://www.dstanca.ro/2009/alex.html
aceasta pagina ii este dedicata, la fel si clipul.
Si azi-noapte visasem ca citeam despre el.
Odihneasca-se in pace!
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
anna-mama spune:
Acum am vazut ca ati deschis subiectul. Il cunosteam pe Alex. Este o veste trista cand doar o citesti, dar nu cunosti omul. Dar daca l-ati fi cunoscut...mi-e foarte greu si acum sa cred ca s-a intamplat. Era un om extraordinar de bun din toate punctele de vedere, si mi se pare nedrept sa plece de langa noi tocmai un astfel de om. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni