Solutie pentru sterilizat

Solutie pentru sterilizat | Autor: Yvon

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de solutia de sterilizat la rece de la chicco?
Eu o folosesc de ceva vreme, este mult mai la-ndemana, dar biberoanele iau mirosul solutiei. O fi bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Eu folosesc solutia de sterilizat la rece de la Chicco de cand s-a nascut piciul. O folosesc si acum pentru ca eu inca ii mai sterilizez biberoanele. Eu sunt multumita de ea. Si la urmatorul bebe eu tot solutia asta o sa o folosesc.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 12+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

explicati mi si mie va rog ce sterilizat e ala daca apoi trebuie clatit din abundenta cu apa de la robinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Periculoase sunt bacteriile sau ce se formeaza din fermentarea laptelui si pe care le elimina aceasta solutie de sterilizat... ceea ce este in apa in principiu este inofensiv (cu apa doar speli si copilul pe fata si cred ca e imposibil sa nu ii intre si in gura).

Daca vrei sa cresti copilul "sub clopot" le sterilizezi la abur sau prin fierbere si apoi folosesti manusi la prepararea laptelui, hranirea copilului, etc.

Eu am folosit 3 variante de sterilizat - fiert clasic, sterilizator cu aburi de microunde si solutia de la chiccco. Ultima era cea mai comoda si nici nu mi se deteriorau atat de repede tetinele. Le clateam dupa cele 30 de minute si le puneam la uscat desfacute - mie nu mi-au prins miros.

Am editat ca sa spun ca mi-am adus aminte ca solutia nu necesita clatire - cel putin asa scria pe ea. Cred ca mine de la clatitul final nu imi prindeau miros

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Le clatesc cu apa, din abundenta
pe copil nu-l deranjeaza, poate ca sunt eu mai subtire la nas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

da daca vb de solutia chicco necesita scrie foarte clar eu nu sunt fan sterilizat desi sterilizez la microunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si eu numai asa am sterilizat/sterilizez si sint f. multumita.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput