Medic care nu face epiziotomie?

Medic care nu face epiziotomie? | Autor: accept92

Link direct la acest mesaj

Caut un medic care sa nu fie adeptul epiziotomiei 'de preventie' si sa lucreze intr-un spital in care nou nascutul si mama stau in aceeasi camera. Cunoasteti un astfel de medic in Bucuresti?

Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Caut un medic care sa nu fie adeptul epiziotomiei 'de preventie' si sa lucreze intr-un spital in care nou nascutul si mama stau in aceeasi camera. Cunoasteti un astfel de medic in Bucuresti?

Multumesc anticipat!

Asta am cautat si eu, tot aici pe forum. Am crezut ca am gasit unul (ca era intradevar cunoscuta pentru asta) dar din pacate cred ca s-a schimbat destul de mult intre timp. Daca vrei totusi iti pot trimite detalii pe PM. Sunt ceva sanse sa reusesti totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Multumesc anticipat!

Asta am cautat si eu, tot aici pe forum. Am crezut ca am gasit unul (ca era intradevar cunoscuta pentru asta) dar din pacate cred ca s-a schimbat destul de mult intre timp. Daca vrei totusi iti pot trimite detalii pe PM. Sunt ceva sanse sa reusesti totusi.

Sigur, multumesc mult. Oricum vad ca nu am de unde alege.

Mergi la inceput

Pai iti trimit toate detaliile dar va trebui sa iti activezi PM (mesajele private) ca sa iti pot scrie. Gasesti cred in meniul de sus cu albastru la "Contul meu" care e evidentiat cu rosu.

Mergi la inceput

Cred ca este activat PM-ul, ti-am dat si eu tie un PM ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu stiu daca cineva iti poate garanta ca nu iti va face epiziotomie. daca va fi necesar, ca nu iese copilul, mai bine ti-o face, decat sa te rupi singura.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

sigur, nu era vorba de un medic care nu face din principiu ci doar de unul care este dispus sa iti respecte dorinta daca vrei sa incerci fara epiziotomie.

Mergi la inceput

alinushca multumesc.

Sigur, despre asta e vorba. Sa fie facuta doar daca este necesar. In cazul de fata va fi a doua nastere, eu nici la prima nu cred ca era necesara epiziotomia.

Mergi la inceput