Regasiri (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lacramioara multumesc pt cafea, ca de zi usoara...am o gramada de munca.
Sa sti ca si la noi la gradi s=au strans banuti pt doamne cate 10 lei de una si au fost incantate, desi mie mi s-a parut putin. mamica care i-a strans nu a avut nici un fel de problema. Ieria venit moshu la ei , da detalii nu stiu. Sper sa primim dvd. Ei iau vacanta miercuri, da azi am lasat-o aks cu tati.
Datefa da voi ce mai faceti. 34 zici...Bafta mami.
Maya nu au de ce sa se supere. Eu nu le-as fi luat la toate, doar e criza. Cum a fost Ana la serbare?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele,
ce mai ziceti? ce mai faceti? ce mai fac bolnaviorii? sper sa nu mai avem printre noi bolnaviori. cu un punn de sanatete pe toti sa treaca repede.

noi suntem oki - din toate punctele de vedere.
azi am gasit-o in sfarsit pe Minnie - soatza lui soarece - ca de mult o cautam si e si in scrisoarea pentru Mos Craciun trecuta. ma bucur mult ca am bifat-o.
in rest - totul e pregatit, totul e cumparat si asteptam cu drag si spor sa vina sarbatorile. mai curatenie mai trebuie in casa - dar de asta ma ocup saptamana ce vine.

pe langa cadoul mult dorit de Kara i-am cumparat din nou carti cu activitati - ma omoara Kara cu ele. zilnic vrea nene sa facem fise si iar fise - imi aduce cartea in brate si da-i si fa la ele.

noroc ca le-am facut si poze si le-am trecut in word-uri si i le mai pot da din cand in cand, cand le pofteste.
vi le-am trimis si voua pe mailurile comune. le-ati vazut? le folositi careva? va plac? mai vreti?
nu de alta - da mai am doua in lucru acum.

in rest - ce sa va mai spun? ma tampeste cu desenele animate - zilnic ar vrea de cate 2-3 ori Peter Pan - si 1 si 2, apoi incepe cu Alba ca zapada, Mowgli 1 si 2, Pongo, Maria Mirabela, Veronica, Anastasia, etc. si vedea ea cum ne manipuleaza sa vada cat mai multe - si noi vedem la randul nostru cum sa facem sa o lasam cat mai putin la TV.
jocuri cat mai rar, puzzle-uri la fel, papusi nu mai vorbesc, fise si desene la greu.

asa e si la voi? ma rog - difera preferintele, nu?

v-am pupacit pe toti si toate

AM EDITAT: ca am uitat sa va spun de Raul - a inceput in sfarsit sa se descurce bine la mersul in 4 labute si deja nu mai maraie a frustrare -pentru ca acum poate ajunge unde-si doreste.
Se ridica pe picioare si sta asa cu funduletul in sus si sprijinit pe manute - e super super comic. Se ridica de fotoliu si de etajerele de prin casa. in curand o ia si asta la picior.
mama mai spune - dar rar - tata inca n-a spus - ta-su il tot provoaca - da inca nika.
v-am pupat

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput