Regasiri (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nu nu nu - n-avem varicela - de la rosu in gat fu febra - deci nu am bifat-o inca.

n-am apucat sa va citesc - am vazut doar ca intrebati de varicela.
la noi e ca la nebuni - se trezesc deodata - le dau sa pape - pe rand.
la joaca pana la 12 cand incepe calcarul.
unul se culca - celalalt tre antrenat in activitati pana la 13.30 cand papa.
La 13.30 -14 se trezeste junior - se culca Kara si apoi tre celalalt hranit si antrenat in activitati.
Pana cand vine ta-su home sunt gata zombie.
daca mai incepe si el cu ale lui - de ce n-am spalat vasele, de ce e casa intoarse pe dos sau mai stiu eu ce-l apuca - sunt gata si de vre-o explozie.

dar no - cateodata ma intelege - altadata nu - indeosebi daca ma vede pe forum - atunci turbeaza de-a dreptul.

fug sa-i dau sa pape la junior
mai revin io cand reusesc sa va si citesc.
la toti si toate si sanatate tuturor

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iulia mersi de laptic, nu suntem pisici da' prinde bine o cana cu lapte fierbinte

Miro felicitari pt ma-ma, dar de ce era plangacios? au luat sau nu varicela?

Laura imi pare rau c-ai ratat serbarea lui Dani, ce l-a apucat pe Florin? a fost intentionat? explicatia i-a fost plauzibila? cu sanatatea cum stai?

angi sunt superbe rochitele si papusile Sincer negrul nu-mi place pt fetite mici, insa rochita aia e tare dragutica. Si Dani imi vine cu replici din desene animate care nu-mi plac..si ma enerveaza ca se permit expresii neobrazate in desene animate...saptamana trecuta am auzit cuvantul Idiot intr-un desen si tot imi spun ca nu-l mai las la tv decat la desenele noastre pe hard disk. Dani a spus odata unei jucarii: o sa te omor!! l-am luat la intrebari, el stie ca-i aia omorat? si culmea...da, stie! ne-a auzit si pe noi cand spuneam de omorat furnicile sau mustele de pe terasa care ne invadau asta vara... de atunci am hotarat sa avem mare grija ce cuvinte folosim. acum folosim starpit/pleostit/eliminat si similare

cu dormitul si cu trebuie...exista reguli dar mai avem si exceptii. Nu-l las sa stea treaz pana la ce ora vrea el, dar daca cateva zile e agitat si nu poate sa adoarma la 10.30 ca de obicei nu-i bai daca adoarme la 11.30 sau la 12. Am observat cand e cu laringita/faringita sau raceli d'astea e mai agitat si doarme mai greu. Am crezut ca-i de la siropuri, acu 2 ani chiar am crezut ca Singulairul era de vina, insa acum face tot asa chiar fara nici un sirop. Atata vreme cat nu-si face un obicei din asta...mai trecem cu vederea.

dayanara mai zi ceva de Silvana...iti da suturi sau ba?

dastefa ?? cum e Daria? burtokul tau?

angi n-am mai vazut sa se inchida don'soru in baie...dar presimt ca uita patania si se inchide iar...zice Paco ca usa aia se doboara usor

ank azi n-ai semnat condica...totul ok?

sper ca n-am ratat pe nimeni...

ce planuri aveti de sarbatori?? eu is inca dezorientata...aseara d'abia am impodobit bradutul..

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea si va doresc o zi super!
La noi ninge asa frumos
Azi dimineata in drum spre cresa am luat toata zapada in picioare, tavalit calcat, rascolit, de am facut un drum de 5 minute in 20
Noi suntem bine, de serbare am intrebat ieri si nu stiau exact cand o avem, dar cica va fi fara parinti...Tot prima noastra serbare esrte, ca si la Laura, da eu nu pot sa fiu acolo...Probabil maine si sigur vor fi ceva parinti care se duc. Oricum nu pot sa ma invoiesc de la munca sa ma duc sa vad dc pot intra. Dc as fi sigura ca pot sa intru as face eu ceva...
Laura fruntea sus si bine ca Dani a putut fi la serbare. Sti ca iti faceai griji ca o rateaza
Angi tare frumoasa si fetita si rochita. Sunt sigura ca o sa se topeasca Mosul.
Maya si noi avem probleme cu adormitul...o bag in pat cam pe la 10, da incepe recitalul , uneori si cate 2 ore. La noi nu tine nici lumina stinsa si noi in pat, dar, din nefericire, tine o palmuta la fund sau luat ceva cu care vrea sa se culce (avem in fiecare seara alte preferinte/deloc). bazaie un pic si adoarme
Miro cred ca ti-e foarte greu, da se fac ei mari si sa vezi ce mandra o sa fi (cred ca esti deja)
Lacramioaramueci pt cafea. Da fata ce face?
Dbuuny 4 grade la voi si te plangi de frig. mai hai pe la noi
Dolores Davidutu e bine?
Dastefa, Dayanara burticile?
aelita tu nimic?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu

sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am fost la zapada... E asa frumos afara si ninge ca in povesti... si nu reuseam sa o aduc acasa... pana nu a inghetat bine... Si eu parca-s rupta-n doua de spate..... Cred ca va trebui sa merg la medic...

anka, ce sa mai zic? Ca ma tine afara si eu sunt rupta de spate si frig imi mai trebuia... Ea mai tuseste putin, dar in rest e ok....

angi, in concediu intru de pe 23.... si mi se pare ca mai e o vesnicie pana atunci....

Laura, capul sus. Si la noi tot prima serbare si tot fara parinti... din ordin de la Minister... Poate e mai bine asa....

Miro, ma bucur ca sunteti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Laura esti simpatica cu stinsul luminii, dar ce crezi ca nu poate la fel de bine s-o aprinda?. Si daca nu ii este somn, nu ai ce sa-i faci, sta si singura, s-a mai intamplat noi sa adormim, ea s-a trezit noaptea, s-a jucat, dupa ce s-a saturat de stat a oprit tv-ul si s-a bagat la loc, nu mi-am dat seama decat a doua zi cand am vazut sertarele ravasite, aparatul de tantari in priza etc. Noi avem intrerupatoarele jos ca asa a vrut tati, sa poate si copilul aprinde lumina cand se duce noaptea la wc.
Acum e obosita, ma duc s-o culc, poate revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Maya!
La multi ani, Alessia!
La multi ani, Andrei!

Va ofer o fierbinte si un laptic. Afara ninge asa de frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

N-am mai revenit aseara pentru ca m-a luat si pe mine somnul, ieri am facut curat la soacra singura si are 4 camere, 2 bai, am fost in priza, apoi acasa am mai facut si la mine partial. Am picat lata.
Miro ma bucur ca nu au contactat varicela, nu de alta dar nu pica bine de sarbatori.
Dbunny de sarbatori nici noi nu stim ce vom face inca, probabil pe langa casa, nu prea mai are nimeni chef de plecari la munte, am tot intrebat si noi pe unii altii, toti acasa.
Ank, Laura, nici la Ana la gradi nu va fi cu parinti, ma cam oftic, prima ei serbare. Dar daca as auzi ca li s-a permis totusi catorva parinti sa asiste, fac ca ursii, eu am intrebat de 4 ori si nu, doamna, nu vine nimeni.
Se pare ca ninge peste tot in tara, e asa frumos, mai nasol cu masina, ieri am patinat parca eram cu sania cand am dus=o pe Ana la gradinita, apoi s-a oprit intr-o bordura masina. Dupa amiaza am schimbat toate cauciucurile, merge brici.

Mergi la inceput

pe toata lumea!
azi dimineata tare m-am ofticat. Am intrebat la gradi cand e serbarea si mi s-a raspuns ca nu stiu cand vine mosul Eu dupa serbare nu as mai duce-o la gradi ca tare greu a inceput sa se trezeasca dimineata, iar afar e frig...Sper sa pozeze/filmeze cineva sa vad si eu cum a fost.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Lacramioara multa sanatate. Nici noi nu am intrat aseara in casa pana nu am fost fleasaca
Maya sa sti ca sigur o sa fie cineva. da tu macar poti sa-i vezi on-line. Da mult ai muncit ieri. Eu nu m-am apucat de nimic.
Fetelor ce mai ziceti?
ma gandeam ca de cand am nascut asta e prima zapada adevarata de la noi. Si ce mult imi place...

Mergi la inceput