Regasiri (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_m Aseara am mai pus cateva poze si filmulete aici |
ce bogat e Mosul vostru noi nu sarbatorim mos Nicolae. in schimb in 6 Ianuarie vin cei 3 magi din orient cu cadouri la copii
maya tusea trece incet...si greu. poate pan la urma a trecut si la voi...tot raul spre bine...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Lavinia_P spune:
Buna seara,
Am intrat sa va multumesc pentru toate gandurile bune trimise spre noi cat am fost la Berlin,stiu ca am cam intarziat si imi cer mii de scuze pentru asta!
La multi ani! tuturor fulguletilor frumosi,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Va imbratisez tare si va multumesc inca o data![blue]
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
La multi ani, Mihnea Octavian!
La multi ani, Celeste Maria!
La multi ani, Ana!
La multi ani, Tudor Alexandru !
Va ofer o si o "maslina"... si ma duc la treburi.... Petrecerea si dansul.... nu mai zic.
ank999 spune:
pe toata lumea si va dorim o zi super.
Angi, Dbunny tare frumoase pozici. Sa va traiasca frumosii
Maya important e ca tusea a trecut si sper sa nu mai revina.
Lavinia important este ca totul este bine. Sa dea DD ca Mihaita sa nu mai aiba nici un fel de problema.
Lacramioara io petrec cu voi
Multa sanatate bolnaviorilor.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Lacramioara LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii! Sa traiesti ca in povesti si sa te bucuri de printesa ta si sa aveti parte de multa fericire!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Mirona spune:
La multi ani! Lacrimioara. multa multa sanatate.
La multi ani si pentru Octavian a lui Desiree - daca ne mai citeste.
va pupam pe toti si toate, multa sanatate puiutilor bolnavi.
Lavinia - multi si voua - am citit povestea - m-a impresionat Mihaita dragul de el. si multa sanatate in continuare.
poze noi cu noi - pentru cine are chef de vizionat.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
mayaione spune:
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii! Am cobit, tusea a revenit, dar nu chiar asa ingrijorator, mai rarut. Azi a fost consultata jumate de ora pe toate partile, i s-a auscultat si aerul expirat sa vedem daca prezinta wheezing si nu e cazul. Concluzia e ca tusea nu e cronica, a trecut prima viroza, a luat alta proaspata si de aici continuitatea. La plamani liniste si pace, inima la fel, prezinta doar un suflu dar asa e la toti copilasii, nu e ceva patologic, mi-a zis doar sa stiu sa nu ma sperii daca alt medic imi va spune ceva de suflu. Ma gandeam la Miro si Kara cand s-au speriat atunci. Continuam cu sirop de ridiche neagra, asta l-am luat ieri, nurofen sau paracetamol, ketof seara inainte de culcare si cam atat, si sa nu mai stau asa stresata ca e ok.
iulia-stefy spune:
anka, Miro, maya, multumesc pentru urari. M-au sarbatorit colegii la serviciu cum nici nu ma asteptam, bine, unii dintre ei... care-s mai aproape de sufletul meu.... Si sunt bine dispusa. Mai vedem mai pe seara cum am sa fiu.... Va ofer , ,, , .
ank999 spune:
pe toata lumea si va doresc o zi frumoasa.
La noi aseara a venit umnatul cu copii, iar apoi l-am avut in vizita pe Mos Craciun, care a venit cu un sac de cadouri pt copii, dar cei 3 au fost un pic speriati. Pana la urma Erica i-a cantat si s-a dus la ele sa-i dea cadou, dar pentru ca nu i-a dat ei tot sacul s-a suparat si a zis ca nu mai vrea sa vina mosul la noi, ca nu mai vrea nici cadouri de la el, deoarece or sa-i ia cadouri mami si tati.
Voi ce mai ziceti?