Plante in apartament?

Plante in apartament? | Autor: RianaMaria

Link direct la acest mesaj

Voi cele care aveti copii alergici aveti plante(fara flori) in apartament? Pamantul umed al plantelor poate dauna? Riana e alergica si la mucegai si ma gandesc acum ca poate nu ar trebui sa avem nici o planta in casa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Da, pamantul de la plante poate dauna, are mucegai. Daca nu vrei sa renunti la ele, ceea ce poti face este sa acoperi pamantul din ghivece cu pietricele ornamentale, dar chiar si asa e posibil sa o deranjeze in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RianaMaria spune:

Deocamdata am mutat plantele pe casa scarilor, langa geam. O sa le las acolo vreo luna-doua, sa vad cum ne merge. Mai avem unele pe balcon, care e deschis si acelea nu cred ca ne afecteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Si Matei e alergic la mucegaiuri si acarieni si am avut in ultimii 2 ani ceva probleme cu manifestari astmatice. Am schimbat mochete covoare draperii plushuri, etc, deci am eliminat cam toate sursele. Plantele le-am tinut fie in balcon fie in dormitorul nostru. Vad ca nu l-au deranjat. Acum mi-am luat curajul si am lasat o planta in camera lui, ca a vrut sa fie a lui, sa o creasca. Sper sa nu ii faca rau.
Acuma depinde si de gravitatea alergiei, poate e mai bine sa intrebi dr.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RianaMaria spune:

Dr. a spus ca ar trebui sa nu avem nici un fel de plante in apartament, deoarece Riana e alergica la mai multe. Asa ca nu o sa le mai aduc in casa, le las pe casa scarilor, ca le merge bine langa geam.
Impotriva acarienilor (de fapt oamenii sunt alergici la substantele din fecalele acarienilor) mi-a spus sa dau cu un spray, o data la 3 luni : ACAROMA. Am dat in toata casa si sunt f multumita, parca se simte altfel aerul in casa.

Mergi la inceput